Φάις Λούσι | Portraits
Portraits Top 70 Women

Φάις Λούσι

Φάις Λούσι

Λούσι Φάις, επιχειρηματίας Fais Group

  • Υπό τη δική της επίβλεψη δημιουργήθηκε το νέο κατάστημα Καλογήρου στη Σταδίου

  • Ασχολείται ενεργά με την πρωτοβουλία «Together We Create», η οποία δημιουργήθηκε εν μέσω κορονοϊού 

  • Όνειρό της είναι οι άνθρωποι να βιώσουν και πάλι την μάδα ως τέχνη

Πριν ξεσπάσει η πανδημία, η Λούσι Φάις έδινε καθημερινά το παρών στο «στρατηγείο» του Ομίλου Φάις στον Άλιμο. Είναι, άλλωστε, ιδιαίτερα δραστήρια στα επιχειρηματικά δρώμενα της οικογένειας.

Κόρη του Σάμι Φάις, η Λούσι γοητεύτηκε από νωρίς τον κόσμο των επιχειρήσεων και μυήθηκε στα μυστικά του. Διαθέτει, όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν, το «τσαγανό» και την τόλμη του πατέρα της. Η διεισδυτική ματιά αλλά και ο ενθουσιασμός της είναι απαραίτητες για την αναπτυξιακή τροχιά του Fais Group.

Η Λούσι Φάις, εκτός από τις business, τρέφει βαθιά αγάπη και για τη μόδα. Ακούγεται, δε, στους επιχειρηματικούς κύκλους ότι το νέο κατάστημα Καλογήρου στη Σταδίου δημιουργήθηκε με την υψηλή επίβλεψη και το εξαιρετικό της γούστο. «Η μόδα είναι μορφή τέχνης η οποία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φύλου ή ηλικίας, μια θετική επιρροή για το πώς αισθανόμαστε για τον εαυτό μας», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της. Όνειρό της, είναι οι άνθρωποι να αρχίσουν να την αντιμετωπίζουν και πάλι την μάδα ως τέχνη: «Να επιλέγουμε υπεύθυνα, σκεπτόμενοι την ποιότητα και όχι την ποσότητα». 

Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες. Μάλιστα, όταν αυτό γίνεται αποτελεί είδηση, ειδικά όταν έχει δίπλα τον πατέρα της. Ενδιαφέρεται, όμως, για τα κοινωνικά δρώμενα και μάλιστα έχει αφήσει διακριτό αποτύπωμα μέσα από την πρωτοβουλία «Together We Create», η οποία δημιουργήθηκε εν μέσω κορονοϊού με στόχο την ενίσχυση της ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Μέσα από δημιουργικούς τρόπους, η «Together We Create» φέρνει κοντά στην Ένωση νέους που θέλουν να συμβάλουν στους σκοπούς της με τον δικό τους τρόπο.

Portraits70
© Portraits 2021. All rights reserved.            ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: