Στούμπου Μυλαίδη | Portraits
Portraits Top 70 Women

Στούμπου Μυλαίδη

Στούμπου Μυλαίδη

Μυλαίδη Στούμπου, Διευθύντρια Πωλήσεων στη Microsoft Corp με ευθύνη τη Γερμανία και τις χώρες της Κεντρικο-ανατολικής Ευρώπης

  • Πρόεδρος της επιτροπής Women in Business (WIB) του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

  • Mentor στο Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft

  • Συμμετέχει ως σύμβουλος στο Singularity University Greece Chapter

Η Μυλαίδη Στούμπου είναι Διευθύντρια Πωλήσεων στη Microsoft Corp, υπεύθυνη για την προώθηση των λύσεων Cloud Productivity στη Γερμανία και στις χώρες της Κεντρικο-Ανατολικής Ευρώπης. Πολυγραφότατη και με αναλυτικό πνεύμα αποδεικνύει πώς η τεχνολογία μπορεί να είναι γένους θηλυκού.

Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία πλέoν των 20 ετών. Πριν από τη Microsoft είχε εργαστεί στις εταιρίες SingularLogic, Velti και Intracom. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σε «Economics and Management» από το Athens Information Technology.

Δυναμική εκπρόσωπος της εκστρατείας για πραγματική ισότητα, με ισχυρό λόγο και επιχειρήματα εμπνέει και δημιουργεί ένα νέο πρότυπο.

Συμμετέχει ως μέλος στην επιτροπή Women in Business (WIB) του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, είναι μέλος του ΕΙΠ και του ΤΟΓΜΕ της ΕΕΔΕ, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στις ενέργειες προώθησης και ενθάρρυνσης γυναικών στην Microsoft ως μέλος του [email protected] CEE Chapter.

Ως mentor στο Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft, στο MIT Enterprise Forum Greece και στο δίκτυο Women on Top, προσφέρει εθελοντικά συμβουλευτική σε νέες γυναίκες και σε επιχειρηματίες σε θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξη καριέρας, το προσωπικό branding, στρατηγικές marketing και πωλήσεων και ανάπτυξης υγιούς επιχειρηματικότητας.

Συμμετέχει ως ομιλήτρια σε διακεκριμένα συνέδρια και δίνει διαλέξεις σε θέματα καινοτομίας και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, ψηφιακής οικονομίας και σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Μέσα από τη συνεργασία της με το MIT Enterprise Forum Greece και το People’s Trust συμβουλεύει νέες επιχειρήσεις σε θέματα υγιούς επιχειρηµατικότητας και διεθνούς ανάπτυξης. Παράλληλα συμμετέχει ως σύμβουλος στο Singularity University Greece Chapter. Συµµετέχει ως οµιλήτρια σε διακεκριµένα συνέδρια, συμπ. του TEDx, ενώ δίνει διαλέξεις και αρθρογραφεί για θέµατα καινοτοµίας και εξωστρεφούς επιχειρηµατικότητας, ψηφιακής οικονοµίας, σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος και ίσων ευκαιριών.

Η καλύτερη συμβουλή, όπως λέει, της δόθηκε πολύ νωρίς από τη μητέρα της. Εκείνη της έλεγε ότι για να πετύχει στη ζωή πρέπει να διεκδικεί για τον εαυτό της τα εξής τρία Α: Ανεξαρτησία, Αριστεία, Αυτοεκτίμηση. Αυτά τα τρία Α αποτελούν την πυξίδα της.

Portraits70
© Portraits 2021. All rights reserved.            ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: