Τζίμα Ράνια | Portraits
Portraits Top 70 Women

Τζίμα Ράνια

Τζίμα Ράνια

Ράνια Τζίμα, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων MEGA

  • Στις 17 Φεβρουαρίου 2020, στις 13:00, παρουσίασε το πρώτο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του νέου Mega

  • Το Σεπτέμβριο, ξεκίνησε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

  • Βρέθηκε στην Ουάσινγκτον, μεταδίδοντας λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις των αμερικανικών εκλογών

Η Ράνια Τζίμα έκανε δυναμική επιστροφή στην καθημερινότητα των Ελλήνων τη χρονιά που πέρασε. Στις 17 Φεβρουαρίου, όταν είπε την πρώτη «καλησπέρα» του νέου Mega μέσα από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, ενώ από το Σεπτέμβριο μέχρι τώρα, βρίσκεται στη νέα της θέση ως anchorwoman του κεντρικού δελτίου.

Κάθε Δευτέρα και έως την Πέμπτη, στις 19:45, η δυναμική δημοσιογράφος που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και κατέβηκε στην Αθήνα αποφασισμένη να πετύχει, παρουσιάζει τα γεγονότα της επικαιρότητας.

Η Ράνια Τζίμα έχει δοκιμαστεί και, πλέον, η αξία της είναι αδιαμφισβήτητη. Πέρασε από το ελεύθερο ρεπορτάζ, σε ταξιδιωτική εκπομπή κι από εκεί, στην ενημέρωση. Τον Οκτώβριο του 2020, μάλιστα, βρέθηκε στην Ουάσινγκτον – την «καρδιά» της αμερικανικής πολιτικής – μεταδίδοντας λεπτό προς λεπτό τις τελευταίες εξελίξεις των εκλογών.

Δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει καταστάσεις, μιλάει άμεσα και ειλικρινά. Εχει χαρακτηρίσει το χώρο της δημοσιογραφίας «ανδροκρατούμενο», ενώ σε συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά για τα έμφυλα στερεότυπα που κυριαρχούν.

«Οταν ξεκινά τη δουλειά μια γυναίκα δημοσιογράφος, μια καλή εικόνα μπορεί να της δημιουργήσει πιο πολλά προβλήματα από αυτά που θα της λύσει. Θα κληθεί να αποδείξει μία και δύο και τρεις φορές ότι αξίζει στην ουσία της δουλειάς», έχει δηλώσει.

Portraits70
© Portraits 2021. All rights reserved.            ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: