ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 31/05/2020: Απόσυρση

Η πειθαρχία και το πείσμα, θα σας βοηθήσουν σήμερα στον απαραίτητο έλεγχο που χρειάζεται να γίνει.

Κριός

Η ολοκλήρωση σε εργασιακά θέματα που είναι ανοιχτά ή σε εκκρεμότητα είναι αναγκαία σήμερα. Σταθείτε σε λεπτομέρειες που μπορεί να σας διαφύγουν.

Ταύρος

Η σκληρή αυτοκριτική σήμερα δεν θα σας βοηθήσει στα σχέδια σας. Οποιαδήποτε ψυχρή λογική μπορεί να σας αποθαρρύνει και να σας απογοητεύσει.

Δίδυμοι

Οικογενειακά θέματα θέλουν τακτοποίηση και χρειάζεται να το κάνετε άμεσα χωρίς υπεκφυγές. Προσοχή σε κόντρες και διαμάχες. Με σύνεση αλλά και με ηρεμία.

Καρκίνος

Επικοινωνιακά θέματα θέλουν προσοχή σήμερα. Είναι πολύ εύκολο να εγκλωβιστείτε σε πολύπλοκες έννοιες που όχι μόνο δεν θα φέρουν αποτέλεσμα αλλά και εύκολα θα σας παραπλανήσουν.

Λέων

Απρόσμενα γεγονότα ή ειδήσεις φέρνουν πρόοδο σε κάτι που ασχολείστε αρκεί να σκεφτείτε πολύ σοβαρά σήμερα το οικονομικό κόστος ή ότι σχετίζεται με προσωπικές σας αξίες και πεποιθήσεις.

Παρθένος

Η “βιτρίνα” σας σήμερα είναι σημαντική. Με κάποιον τρόπο πρέπει να αφήσετε να φανούν τα ταλέντα σας ή χρειάζεται να έρθετε αντιμέτωπη/ος με κάτι, έχοντας καλή ευχάριστη εμφάνιση.

Ζυγός

Η τάση να αποσυρθείτε σήμερα θα είναι αισθητή, είτε γιατί δεν έχετε την ψυχική διάθεση είτε γιατί πράγματα και καταστάσεις σας έχουν μπερδέψει αυτή την στιγμή. Σεβαστείτε τις φορτίσεις σας και πράξτε κατά περίπτωση.

Σκορπιός

Ευκαιρίες φέρνει η σημερινή ημέρα σε κοινωνικό επίπεδο. Μέσω φίλων, ομοϊδεατών ή ομάδων ανθρώπων μπορείτε να μοιραστείτε ιδέες και να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Ωστόσο το τελευταίο θέλει προσοχή, 3 μετράτε και 1 κόβετε.

Τοξότης

Βελτίωση μπορεί να δείτε σήμερα σε εργασιακά θέματα ή να νιώσετε την ανάγκη να “ανακοινώσετε” κάτι σε άλλους. Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε καλό θα ήταν να κάνετε την ανάλογη και απαραίτητη προετοιμασία.

Αιγόκερως

Η επιφυλακτικότητα σε σχέση με το εξωτερικό περιβάλλον σήμερα είναι ορθή και θα ήταν πρέπον να παραμείνετε σε σταθερές βάσεις. Στα γνωστά και ασφαλή.

Υδροχόος

Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να έρθουν σήμερα στην επιφάνεια είτε λόγω δικών σας εσωτερικών διεργασιών είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων. Καλό θα ήταν να προχωρήσετε με σύνεση ωστόσο η ημέρα είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε ενέργεια στην σφαίρα της αλληλεγγύης.

Ιχθύες

Ηρεμία και γαλήνη ζητάτε σήμερα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να το πετύχετε ωστόσο εσείς χρειάζεται να είστε σε επαφή με τα αληθινά σας συναισθήματα.