BEAUTY

New York Fashion Week: Οι επικρατέστερες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς

Πηγή φωτογραφίας Instagram @rodarte

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέα Υόρκης ολοκληρώθηκε τόσο με φυσικές επιδείξεις όσο και με παρουσιάσεις μέσω μικρού μήκους βίντεο αλλά και lookbooks. Πέρα, λοιπόν, από τις νέες συλλογές και προτάσεις για τη επόμενη season Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, την προσοχή μας τράβηξαν και τα beauty looks των μοντέλων, τα οποία θα καθορίσουν και τις τάσεις στον τομέα της ομορφιάς τους επόμενους μήνες.

Ανάμεσα σε δεκάδες catwalks και beauty looks εμείς ξεχωρίσαμε εκείνα που θα απασχολήσουν τις απανταχού fashionistas, make up junkies και φυσικά… εμάς! Ανακαλύψτε τες παρακάτω και επιλέξτε την ιδανική για εσάς!

-Faux Freckles

Στην πασαρέλα του Jason Wu συναντήσαμε μία γνώριμη τάση που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη από τις beauty junkies. Ο λόγος για τις ψεύτικες φακίδες, οι οποίες κοσμούσαν το πρόσωπο των μοντέλων. Μπορείτε να προσθέσετε και εσείς στα μάγουλα και τη μύτη σας χρησιμοποιώντας ένα μολύβι που ταιριάζει στις αποχρώσεις σας. Προσοχή, όμως, να μην τις κάνετε έντονες!

-Hot Pink Lips

Ο Tom Ford είναι ένας σχεδιαστής που ξέρει τι θέλει το κοινό του προτού το σκεφτεί! Έτσι, πιστεύει πως για τη season S/S 2021 το φούξια κραγιόν θα απασχολήσει τις beauty τάσεις και θα ολοκληρώσει κάθε μακιγιάζ! Για αυτό και το επέλεξε για τα μοντέλα του lookbook του και από τις φωτογραφίες φαίνεται πως δεν έχει καθόλου άδικο!

View this post on Instagram

Comfortable can be luxe too. #TOMFORD #TOMFORDSS21

A post shared by TOM FORD (@tomford) on

-Fresh Foundation

Τόσο στις φυσικές πασαρέλες όσο και στα lookbook για την επόμενη season, η ελαφριά βάση ήταν το must για τον beauty τομέα. Φανατικοί θαυμαστές της φυσικής και λαμπερής όψης του ήταν οι Jason Wu, Batsheva, Tomo Koizumi, Rodarte, Anna Sui, Marchesa και Khaite στην Εβδομάδα Μόδας της Νέα Υόρκης. Για τη δημιουργία του οι make up artists που ανέλαβαν τον τομέα του μακιγιάζ σε κάθε συλλογή, φρόντισαν να ενυδατώσουν βαθιά την επιδερμίδα και να χρησιμοποιήσουν είτε ένα luminous foundation ή μία BB Cream.

-Colorful Eyelids

Πρόκειται για μία τάση στο μακιγιάζ που πολλοί θα τη βρουν τολμηρή, παρ’ όλα αυτά μπορεί να προσαρμοστεί στις ορέξεις του καθενός. Από ένα πιο διακριτικό look μέχρι ένα πιο grande, τα χρώματα θα φέρουν μία μοντέρνα νότα στις εμφανίσεις σας. Για αυτό άλλωστε και τις επέλεξαν οι Batsheva, Tom Ford, Tomo Koizumi και Zero + Maria Cornejo. Σε κάθε συλλογή, πάντως, τα χρώματα στα eye looks είχαν διαφορετικά σχέδια, αποχρώσεις και φινίρισμα.

-Dark Lips

Τα σκουρόχρωμα κραγιόν είναι στις πρώτες θέσεις των beauty τάσεων για τη season Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21 κι από ό,τι φαίνεται θα μας απασχολήσουν και την άνοιξη, καθώς οι Rodarte και Tomo Koizumi επέλεξαν berry και spiced apple αποχρώσεις στα χείλη των μοντέλων. Και στις δύο συλλογές οι make up experts επέλεξαν satin φινίρισμα, έτσι ώστε να εξισορροπούνται τα σκούρα χρώματα με την λάμψη!

 

Διαβάστε επίσης:

Perfumes: Τα διαχρονικά αρώματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας

Make Up: Τα nude κραγιόν που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας

Hair Care: Τα αιθέρια έλαια που θα βοηθήσουν τα μαλλιά σας να μακρύνουν

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση