ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 23/12/2020: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Photo by Anna Shvets from Pexels

Έντονη ενεργητικότητά σήμερα και δυναμισμός η γενική αίσθηση σε όλα τα ζώδια σήμερα

Κριός

Η κατανόηση και η αλληλεγγύη σήμερα θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητά σας. Εστιάστε σε ότι αφορά την εικόνα και προβολή σας.

Ταύρος

Φόβοι και ανησυχίες αναδύονται από το ασυνείδητο σήμερα και εσείς με το σθένος και την σταθερότητά σας χρειάζεται να αφουγκραστείτε την στιγμή και να προχωρήσετε με σύνεση και καλή σκέψη.

Δίδυμοι

Η ανεξαρτησία σας είναι σημαντική ιδιότητα σήμερα και θα κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να προχωρήσετε τα σχέδια σας.

Καρκίνος

Η εργασία και το πώς θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι που έχετε επενδύσει χρόνο και ουσία θα πάρει μέρος από την ημέρα σας. Η ενεργητικότητά σας είναι ισχυρή ωστόσο μετριάστε τον παρορμητισμό σας εάν είναι απαραίτητο.

Λέων

Η δράση και η αποφασιστικότητα πάνε μαζί σήμερα και εσείς είστε σε περίοδο που θέλετε να κάνετε νέες αρχές ή να εξελίξετε κάτι που ήδη ασχολείστε.

Παρθένος

Οι αυταπάτες και τα υπερβολικά όνειρα δεν οδηγούν πουθενά, πόσο μάλλον σήμερα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Αποφύγετε καταστάσεις στις οποίες δεν έχετε τον έλεγχο.

Ζυγός

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν σήμερα. Καλό θα ήταν να αρκεστείτε στον ρόλο που έχετε και να αφήσετε τους άλλους ανθρώπους να αναλάβουν τους δικούς τους.

Σκορπιός

Πρόοδος μπορεί να έρθει σήμερα σε κάτι που ασχολείστε σε καθημερινή βάση είτε είναι μια δραστηριότητα είτε η καθημερινή σας εργασία.

Τοξότης

Ευκαιρίες δίνονται σήμερα να αναπτύξετε κάτι που σας αρέσει. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα εστιάστε την προσοχή σας σε κάτι που σας είναι ευχάριστο.

Αιγόκερως

Η αρμονία και ισορροπία έρχονται σήμερα μόνο μέσα από προσπάθεια γιαυτό χρειάζεται να ρίξετε νερό στο κρασί σας ή να κάνετε πίσω εάν βλέπετε πως δεν οδηγεί μια κατάσταση εκεί που θέλετε.

Υδροχόος

Η επικοινωνία σήμερα είναι δυνατή ωστόσο ακόμη και εάν παρουσιαστούν εμπόδια στον δρόμο σας αξίζει να προσπαθήσετε να ξεπεραστούν.

Ιχθύες

Η ανταμοιβή έρχεται μέσα από την πρόοδο και η ομόνοια μέσα από συμφωνίες. Γιαυτό σήμερα καλό θα ήταν να παραμείνετε στην κατεύθυνση που σας δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θέλουν να πρωταγωνιστούν στη ζωή μας

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν να τα κακομαθαίνουμε

Τα 3 ζώδια που δεν αντέχουν τη δέσμευση

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση