BEAUTY

Ανακαλύψτε δύο πολύ σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της ομορφιάς

Πηγή φωτογραφίας Instagram @dialoguepr.gr

Δεν είναι λίγες οι φορές στο χώρο της ομορφιάς που επιφανείς προσωπικότητες ένωσαν τις δυνάμεις τους με επιτυχημένα brands με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω σε φλέγοντα ζητήματα ή την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων. Τέτοιες είναι και οι νέες συνεργασίες του La Mer με την Τατιάνα Μπλάτνικ και του Amyris με τη Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, τις οποίες σας παρουσιάζουμε παρακάτω!

La Mer x Τατιάνα Μπλάτνικ

Μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία ήρθε να ταράξει τα νερά την beauty κοινότητας. Ο λόγος για εκείνη της Τατιάνα Μπλάτνικ με το διάσημο και επιτυχημένο beauty brand La Mer. Πρόκειται για μία συνεργασία που βασίζεται σε πολύ βαθύτερα αίτια πέρα από τη λάμψη και την ομορφιά, που χαρακτηρίζει τόσο την ίδια την Τατιάνα όσο και τα προϊόντα του La Mer. Η Τατιάνα έχει αφιερώσει την καριέρα της στη σύναψη διεθνών σχέσεων που παράγουν ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο, δημιουργώντας μεταξύ άλλων την «BREATHE», μια οργάνωση που στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για τις ψυχικές ασθένειες. Ομοίως με την Τατιάνα, το La Mer φημίζεται για την ενεργή φιλανθρωπική του δράση, καθώς και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης σε κάθε του έκφανση, από την ποιότητα των προϊόντων έως τη χειρωνακτική συγκομιδή των συστατικών του από τα βάθη της θάλασσας και την πρωτοβουλία του Ιδρύματος Blue Heart Foundation για την προστασία των ωκεανών.

Μάλιστα, πάνω στην τελευταία δράση του La Mer εστίασε κυρίως η Τατιάνα, η οποία τόνισε: «Ανυπομονώ να πορευτώ από κοινού με αυτήν την πρωτοβουλία της εταιρείας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση γύρω από τη ζωτική σημασία του εύθραυστου θαλάσσιου οικοσυστήματος στην Ελλάδα και παγκοσμίως». «Είναι μεγάλη μου τιμή που πλέον είμαι μέρος της οικογένειας του εμβληματικού brand της La Mer», συνεχίζει η ίδια. «Μεγάλωσα με την εικόνα της μητέρας μου να χρησιμοποιεί τα προϊόντα αυτά στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της και κάθε φορά μου τόνιζε ότι η λάμψη στην επιδερμίδα της οφείλεται σε αυτά! Κάθε Χριστούγεννα, θα μου έκανε δώρο την Crème de La Mer – πραγματικά λάτρευα το μοναδικό αυτό βάζο, επομένως η συνεργασία με τη La Mer μου είναι ήδη τόσο οικεία», προσθέτει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DIALOGUE MarComms ? (@dialoguepr.gr) στις

Amyris x Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι

Η βιωσιμότητα δεν αφορά μόνο τη μόδα, καθώς και ο χώρος της ομορφιάς κάνει σημαντικά βήματα προς την υιοθέτηση πρακτικών με σεβασμό στο περιβάλλον. Η τελευταία «κίνηση» έρχεται από το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματία Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, η οποία το τελευταίο καιρό πειραματίζεται με τη βιομηχανία της ομορφιάς. Σύμφωνα, μάλιστα, με την ανακοίνωση της Amyris, εταιρείας βιοτεχνολογίας που παράγει φυτικά συστατικά προερχόμενα από ζάχαρη για τη βιομηχανία καλλυντικών,  το μοντέλο θα συνεργαστεί στενά με αυτόν τον «κολοσσό» στον τομέα clean beauty. Το νέο brand, Clean Beauty Collaborative, θα βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του Rose Inc., τον ιστότοπο ομορφιάς της Rosie, στον οποίο μάλιστα θα φιλοξενούνται τα νέα προϊόντα από το φθινόπωρο του 2021. Η ίδια έδωσε μία πρώτη γεύση μέσω του Instagram φανερώνοντας ίσως τα πιο κομψά νεσεσέρ που έχουμε δει ποτέ!

Η ανακοίνωση έρχεται ένα χρόνο μετά το κλείσιμο του brand Rosie for Autograph και μετά από μια χρόνια συνεργασία με την Pipette. «Έχω πάθος με τα προϊόντα ομορφιάς που είναι υγιή για τους ανθρώπους και τον πλανήτη», δήλωσε η Ρόζι  και συμπλήρωσε: «Δουλεύοντας με την Pipette τον περασμένο χρόνο, έχω εντυπωσιαστεί πλήρως με την τεχνολογία της Amyris και την ηγεσία της στη δημιουργία βιώσιμων, μη τοξικών και αξιόπιστων προϊόντων».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hunting Season (@huntingseasonnyc) στις

 

Διαβάστε επίσης:

Σαλικυλικό Οξύ: Ο σύμμαχος σας στην καθαρή και λεία επιδερμίδα

Red Lips: Η τάση στο κόκκινο κραγιόν για αυτή τη season

Ανανεώστε την εμφάνιση σας με αυτά τα κομψά κουρέματα

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση