BEAUTY

Aποκαταστήστε τη νεότητα της επιδερμίδας σας με τη νέα Stimulskin Plus cream της Darphin

Η Stimulskin Plus αποκαθιστά τη νεότητα της επιδερμίδας από τις βαθύτερες στοιβάδες της. Αυτή η προηγμένη σύνθεση αξιοποιεί την βοτανική δύναμη του πολύτιμου Sea Emerald, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα.

Η Darphin χρησιμοποιεί την ακρίβεια της επιστήμης για να επιτύχει βαθιά εισχώρηση των βοτανικών συστατικών και να ενισχύσει τη δράση τους. Η προηγμένη Carrier Technology ενισχύει τη μεταφορά των ενεργών συστατικών προς το “ταξίδι” τους στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, εκεί όπου η σύνθεση βοηθά στην ενεργοποίηση των μηχανισμών νεότητας, για εμφανή αποτελέσματα.

Το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται, οι γραμμές μειώνονται, η επιδερμίδα δείχνει πιο σμιλευμένη, απαλή και αναζωογονημένη.

Sea Emerald: Το βοτανικό ‘κόσμημα’ που κρύβεται στην Stimulskin Plus.

Η μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου οδηγεί σε ορατά σημάδια γήρανσης. Η βοτανική δύναμη του Sea Emerald είναι η ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου, ώστε να υποστηρίξει το δομικό σύστημα της επιδερμίδας.

Το Sea Emerald ευδοκιμεί σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες και θερμοκρασίες. Η συγκομιδή του γίνεται σε περιορισμένες ποσότητες με σκοπό τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντός του. Η Darphin εξετάζοντας το είδος Caulepra lentillfera Sea Grapes, επέλεξε το πιο ισχυρό από αυτά φύκι, Sea Emerald, το οποίο πληροί τα υψηλής ποιότητας standards μας…

Η νέα σύνθεση περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, που ενισχύουν τη διαδικασία αυτόματης ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας. Ένα νέο μίγμα από τρία βοτανικά έλαια σε συνδυασμό με το Baobab, την καρύδα και το έλαιο κολοκύθας θρέφουν βαθιά την επιδερμίδα και την ανακουφίζουν εκ των έσω.

Aκρίβεια

Στη νέα σύνθεση της Stimulskin Plus, το προηγμένο Yooth-Boosting Trio Complex, στοχεύει τις τρεις πρωτεΐνες αποκατάστασης της νεότητας της επιδερμίδας. Τα εξαπεπτίδια στοχεύουν στην πρωτεΐνη κολλαγόνου, με σκοπό να ενισχυθεί η φυσική παραγωγή της και στόχο τη μείωση των γραμμών. Τα φύκια Laminaria Digitata στοχεύουν στην ελαστίνη, για να βελτιώσουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Τα παραπάνω συμπληρώνει ένα τριπεπτίδιο που ενισχύει την παραγωγή της πρωτεΐνης ινονεκτίνης της επιδερμίδας, η οποία ενισχύει τη συνοχή του συστήματος των πρωτεϊνών νεότητας. Και οι 3 αυτές πρωτεΐνες είναι άκρως σημαντικές και λειτουργούν μαζί για να χαρίσουν στην επιδερμίδα ανόρθωση, γλυπτική και απαλότητα.

Οι επιστήμονες της Darphin επέλεξαν την τεχνολογία Deep Infusion Oil προκειμένου να δημιουργήσουν μία νέα ισχυρή σύνθεση που θα εισχωρεί στην επιδερμίδα και θα στοχεύσει τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη γήρανση.

Το Rapeseed Oil, επιλεγμένο για τη φυσική του συγγένεια με την επιδερμίδα, λειτουργεί σαν ένα ισχυρό σύστημα που βοηθά στην καθοδήγηση των βοτανικών συστατικών, κάτι που επιτρέπει την καλύτερη κατανομή τους μέσα στη σύνθεση και τη μεταφορά τους σε όλες τις στοιβάδες της επιδερμίδας. Η τεχνολογία Deep Infusion Oil διασφαλίζει την ακεραιότητα των ενεργών συστατικών, ενώ αυτή η επιστημονική ακρίβεια εξασφαλίζει ότι τα ενεργά συστατικά θα φτάσουν στον προορισμό τους με τη μέγιστη δυνατή ένταση και ισχύ για ορατά αποτελέσματα.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ MASSAGE TOOL

Οι ειδικοί της Darphin έχουν σχεδιάσει ένα premium Massage Tool από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο αναδεικνύει την εμπειρία αισθήσεων που προσφέρει η νέα Stimulskin Plus Absolute Renewal Cream, χαρίζοντας αναπλήρωση του όγκου και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, με αποτέλεσμα μια πιο νεανική όψη.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ. 5 ΖΩΝΕΣ.
ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Το θερμοαγώγιμο υλικό δίνει μία ζεστή, μέτρια ή κρύα αίσθηση όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα στα διάφορα στάδια του μασάζ. Το μοναδικό καμπυλωτό σχήμα του ανορθώνει πρόσωπο, λαιμό και ώμους και επιτρέπει κίνηση ακριβείας.

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ:
STIMULATING MOVEMENT
Δροσίστε το εργαλείο με κρύο νερό και τονώστε την κυκλοφορία του αίματος ξυπνώντας την επιδερμίδα με κινήσεις «πεταλούδας» σε όλο το πρόσωπο.

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:
SCULPTING MOVEMENT
Ανορθώστε το περίγραμμα του προσώπου εστιάζοντας σε τρεις βασικές ζώνες: το σαγόνι, τα μάγουλα και στα μάτια
Ανορθώστε το περίγραμμα του προσώπου με έμφαση σε τρεις βασικές ζώνες: γραμμή γνάθου από το πηγούνι στο αυτί, κατά μήκος των παρειών από τη μύτη έως τους
κροτάφους και ακολουθώντας τη γραμμή του φρυδιού με κατεύθυνση προς τους κροτάφους.

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ:
SMOOTHING MOVEMENT
Ξεκουράστε τους μύες στο κάτω μέρος του προσώπου, δουλεύοντας με το ένα χέρι και το Massage Tool για να ανορθώσετε την περιοχή του λαιμού και τα Marionette Lines. Ολοκληρώστε με απαλές κινήσεις στο πλαϊνό του λαιμού μέχρι τον αυχένα, για να ξεκουράσετε και να

 

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ DARPHIN & Η SKINCARE ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ

Ο ιδρυτής της DARPHIN, Pierre Darphin, ίδρυσε το πρώτο Ινστιτούτο το 1958 για εκείνους που αναζητούν αποτελεσματικές skincare λύσεις στις ανάγκες της επιδερμίδας τους. Υποστήριξε την ολιστική προσέγγιση στην περιποίηση με σκοπό να επιτύχει επιδερμίδα με υγιή όψη και ορατά αποτελέσματα. Αυτού του είδους η περιποίηση αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μας ακόμα και σήμερα, με την Darphin να προτρέπει τους καταναλωτές να απευθύνονται στους skincare experts μετά από 28 ημέρες, όσο διαρκεί ο κύκλος ζωής των κυττάρων, με σκοπό να διαγνωστεί η κατάσταση της επιδερμίδας τους και να εξεταστεί εάν η skincare περιποίηση που ακολουθούν χρίζει αλλαγής ή συνέχειας.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ
SKINCARE

EYE CREAM
105€

Η σειρά Stimulskin Plus καθρεφτίζει αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία, καθώς κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί καλύτερα μαζί και με τα υπόλοιπα της σειράς και να δημιουργούν με αυτόν τον τρόπο μία εξατομικευμένη περιποίηση σχεδιασμένη για τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.
Η σειρά Stimulskin Plus περιλαμβάνει τα: Serum, Mask, Absolute Renewal Cream and Eye Cream.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.darphin.gr

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση