FASHION

Heart for Hope: Ο οίκος Carolina Herrera βοηθά έμπρακτα τους πληγέντες από την πανδημία

πηγή: Instagram @carolinaherrera

Στις αρχές του 2020, ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι για τη νέα χρονιά. Βάλαμε καινούργιους στόχους, αποφασίσαμε να εξελίξουμε αυτά που είχαμε ήδη πετύχει. Και ήρθε η πανδημία να ανατρέψει τα πάντα. Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, γεμάτες προκλήσεις που ίσως δε θα φανταζόμασταν ποτέ. Η καθημερινότητά μας άλλαξε και δεν είναι λίγοι οι συνάνθρωποί μας που υπέφεραν – και συνεχίζουν να υποφέρουν. Δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα και παλεύουν να ορθοποδήσουν, σε μια περίοδο που κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει το επόμενο βήμα του.

Έχοντας πλήρη επίγνωση του παραπάνω, ο οίκος Carolina Herrera αποφάσισε να κάνει τη διαφορά. Με τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία Heart for Hope, θα δώσει έμπρακτη βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020, το 10% των εσόδων της ειδικής συλλογής τσαντών και αξεσουάρ θα διατίθεται στο Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, το οποίο μοιράζεται τις ίδιες αξίες με τον οίκο.

Η θρυλική ιδρύτρια του οίκου, γυναίκα-συνώνυμο της λέξης «κομψότητα», που έχει ντύσει με τις δημιουργίες της προσωπικότητες όπως η Jackie Kennedy, μεταλαμπαδεύει μεταξύ άλλων το μήνυμα, πως πρέπει τώρα περισσότερο από ποτέ να επιλέγουμε να βρίσκουμε τη χαρά της ζωής- Alegría de vivir. Καθώς ο οίκος ανέκαθεν τιμούσε τις έννοιες της ενότητας και της ελπίδας, επιθυμεί να δώσει φώνη στην κοινότητά του, προσκαλώντας μας να βοηθήσουμε συλλογικά στο να επιτελεστεί μια σημαντική, πολυπόθητη αλλαγή.

Το ταξίδι των δημιουργιών έχει ως αφετηρία το Ατελιέ Δέρματος στην Ισπανία, ένα project πάθους για την Carolina Herrera. Η αμείωτη αφοσίωση, οι εις βάθος γνώσεις, η ευαισθησία κι η αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια εκ μέρους των τεχνιτών είναι φανερά σε κάθε ραφή και κομμάτι δέρματος. Αυτά τα στοιχεία, καθώς και το πάθος, το φιλότιμο κι η φροντίδα όσων συμμετέχουν στη διαδικασία κατασκευής τους, είναι που προσδίδουν στα προϊόντα τη μοναδική ποιότητα, που αναγνωρίζουν κι αναμένουν οι πελάτες του οίκου. Αυτή ακριβώς η ιδιότητα συναντάται στις πλέον αναγνωρίσιμες δημιουργίες Carolina Herrera, όπως οι Andy, Matryoshka, Bimba, κι επεκτείνεται έως και τα νεότερα μέλη της CH Insignia οικογένειας, Metropolitan, Initials και Doma.

Έτσι, αφού φτάσουν στα χέρια των κατόχων τους, αποκτούν ζωή κι είναι έτοιμα να γίνουν κομμάτι μια πορείας γενεών. αντανακλώντας τον χαρακτήρα και τις ιστορίες, που συλλέγονται κατά τη χρήση τους σε βάθος χρόνου.

Τώρα δίνεται σε εμάς και στον οίκο η ευκαιρία να συνεργαστούμε σε ουσιαστικό επίπεδο, να συνεχίσουμε να αφηγούμαστε ιστορίες μέσα από τις μοναδικές χειροποίητες CH δημιουγίες, αλλά και να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο.  Σε κλίμα έκφρασης ευγνωμοσύνης και προθυμίας για προσφορά βοήθειας κι αλληλεγγύης, μέσα από την Heart for Hope ο οίκος ευελπιστεί να μοιραστεί την καθοριστική κι ενωτική Alegría de vivir.

Οι τσάντες και τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα στην CH Carolina Herrera Boutique στο Golden Hall:

Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 151 23, 1ος όροφος

Τ: 21 0681 7201

#ChooseHope, λοιπόν. Ας βοηθήσει ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί.

 

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδράει η βιομηχανία της μόδας στην πανδημία του κορονοϊού

O λόγος που η βιώσιμη μόδα «άνθισε» χάρη στην πανδημία

Η Barbie «νίκησε» τον κορονοϊό και «έσωσε» τη Mattel

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση