STYLE

Ποια είναι η «it» τσάντα αυτής της season

Πηγή φωτογραφίας Instagram @newbottega

Ο Fashion Month έλαβε κάπως άδοξα τέλος. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι όσα έπρεπε να «γίνουν» δεν έγιναν…

Πέρα από τις εκπληκτικές, εκκεντρικές και νέες  Ready-To-Wear συλλογές των οίκων για την ερχόμενη season Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21 που παρουσιάστηκαν, είδαμε στους δρόμους των πρωτευουσών της μόδας και τα trends να παίρνουν «σάρκα και οστά». Οι σύγχρονες ιέρειες του style, editors και influencers έδωσαν το παρόν και με χάρη πόζαραν μπροστά από το φωτογραφικό φακό. Έτσι όσα είχαν «διδάξει» οι καλλιτεχνικοί διευθυντές τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι καλές μαθήτριες τα έκαναν πράξη, βάζοντας η κάθε μία την προσωπική της πινελιά.

Αποκωδικοποιώντας όμως τις νέες τάσεις που αναδύθηκαν μέσα από το street style τους, ένα αξεσουάρ φαίνεται να έχει διατηρήσει την επιρροή του, κερδίζοντας μια θέση στις περισσότερες γκαρνταρόμπες. Κι ενώ πολλές τάσεις ήρθαν κι έφυγαν, φαίνεται πως η τσάντα «Pouch» του οίκου Bottega Veneta συνεχίζει να φιγουράρει ανάμεσα στα trends και κυρίως στις προτιμήσεις.

Η συγκεκριμένη τσάντα είναι ένα από τα πρώτα σχέδια του «νέου» καλλιτεχνικού διευθυντή Daniel Lee. Ο 34χρονος σχεδιαστής ανέλαβε το πηδάλιο του οίκου τον Ιούνιο του 2018, όταν διαδέχτηκε τον Tomas Maier, που επί 17 χρόνια οδηγούσε το brand σε μια ισχυρή θέση στην ιταλική μόδα με σημαντικές πωλήσεις στη αγορά «πολυτελείας». Μάλιστα, η νέα κατεύθυνση του οίκου ήταν τόσο διαφορετική και επιτυχημένη που για χάρη της δημιουργήθηκε ένας νέος λογαριασμός στο Instagram αφιερωμένος στη νέα «ματιά» του Daniel. Η συγκεκριμένη του τσάντα, που εμφανίστηκε πέρσι, έφερε στην αρχή ανάμεικτα συναισθήματα. Ωστόσο, με τον καιρό αγαπήθηκε τόσο πολύ που πια δεν υπάρχει fashionista που να μην έχει στη γκαρνταρόμπα της την «Pouch». Είναι διαθέσιμη σε πολλά διαφορετικά χρώματα και υφές και όπως δείχνουν όλα μεταμορφώνεται από ένα trend σε μια κλασική επιλογή.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αυτή η τσάντα έχει κερδίσει το κοινό της μόδας. Είναι κοινό μυστικό πως τις περισσότερες φορές, οι «it» bags υστερούν σε χρηστικότητα και δυσκολεύουν το «pairing» με διάφορα styles και ρούχα. Ωστόσο, ο απλός σχεδιασμός και ο υπερμεγέθης χαρακτήρας του Pouch κάνουν την τσάντα έκτος από στιλάτη και εξαιρετικά πρακτική. Μπορεί να διαμορφωθεί τόσο εύκολα από μία βραδινή τσάντα σε μία… ακόμη και για το γραφείο ή την casual βόλτα σας. Μάλιστα, η απαλή υφή της και το απαράμιλλο style της, έχει αιχμαλωτίσει κάθε γυναίκα. Έτσι αποτελεί ένα κομμάτι επένδυση. Βέβαια, εάν δεν επιθυμείτε να δώσετε το σχετικό ποσό για αυτήν ψάξτε αντίστοιχα σχέδια σε άλλα brands, καθώς θα είναι η τέλεια προσθήκη για τις εμφανίσεις σας αυτής της season. Ούτως ή άλλως έχετε αρκετό χρόνο στην διάθεση σας μέχρι η πανδημία να «ηρεμήσει» για να αποφασίσετε για το αν θα σας συνοδεύσει στις επόμενες εμφανίσεις σας.