ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια δυσκολεύονται να ανοιχτούν

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Δεν είναι εύκολο να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Ακόμη κι όταν είμαστε δεμένοι με κάποιον, το να ανοιχτούμε μας κάνει να νιώθουμε ευάλωτοι και συχνά, δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε.

Για ορισμένους, μοιάζει το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Καρκίνος

Προτιμούν να τα κρατούν όλα μέσα τους. Ο λόγος για τους Καρκίνους, οι οποίοι φοβούνται πως θα εξευτελιστούν και θα φανούν αδύναμοι, εάν αποκαλύψουν περισσότερα από όσα επιτρέπουν στον εαυτό τους. Επειδή, μάλιστα, είναι από τους πιο ευαίσθητους του ζωδιακού κύκλου, όταν φοβούνται την απόρριψη, κλείνονται ακόμη περισσότερο.

Σκορπιός

Πάντα μυστηριώδεις, οι Σκορπιοί μοιράζονται λίγα με τους γύρω τους. Δεν είναι ντροπαλοί, ούτε φοβούνται πως θα τους κρίνουμε. Απλώς τους αρέσει να είναι πιο μοναχικοί. Είναι πολύ επιλεκτικοί και, εάν τολμήσουν να μας μιλήσουν για βαθύτερες σκέψεις τους, τότε θα καταλάβουμε πως είμαστε πολύ κοντά στην καρδιά τους.

Υδροχόος

Λατρεύουν να συζητούν για γενικά θέματα, αλλά ποτέ για τους ίδιους. Είναι ώριμοι και συγκρατούν τα συναισθήματά τους. Οι Υδροχόοι προτιμούν να κρατούν τις αποστάσεις τους, να δείχνουν ήρεμοι και να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε τι σκέφτονται, καθώς έτσι νιώθουν πως έχουν το «πάνω» χέρι.