ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια λατρεύουν τη μοναξιά

Photo by Jean Gerber on Unsplash

Ορισμένοι άνθρωποι, θέλουν να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους. Χάνονται στις σκέψεις τους και δε θέλουν να τους αποσπά κανείς. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν φίλους κι αισθάνονται μοναξιά. Απλώς είναι μοναχικοί κι εμείς, συχνά, δυσκολευόμαστε να το διαχειριστούμε αυτό. Αισθανόμαστε πως μας αποφεύγουν και κλείνονται στον εαυτό τους εξαιτίας μας. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Δεν είναι αντικοινωνικοί και τους αρέσει να έχουν παρέα. Απλώς περνούν και μόνοι τους καλά, και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τείνουν να συγκεντρώνονται τόσο σε ένα μόνο πράγμα που τους απασχολεί, με αποτέλεσμα να μην τους επηρεάζει τίποτα απ’ όσα συμβαίνουν γύρω τους. Φαίνεται πως ζουν σε έναν δικό τους κόσμο.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι ανήκουν σ’ ένα από αυτά τα ζώδια που εξαντλούνται, όταν περιτριγυρίζονται διαρκώς από κόσμο. Προτιμούν να μένουν μόνοι, κάνοντας ό, τι τους ευχαριστεί. Επιπλέον, επειδή είναι ντροπαλοί κι επιφυλακτικοί, δε θέλουν να κολυμπήσουν έξω από τα νερά τους και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. Επιλέγουν να έχουν λίγους και καλούς στη ζωή τους.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι είναι κοινωνικοί και θέλουν να μας κάνουν να διασκεδάζουμε. Όμως, όταν κάποιος τους φερθεί με τρόπο που θεωρούν πως δεν τους αξίζει, κλείνονται στον εαυτό τους. Είναι πολύ ευαίσθητοι και προτιμούν να περάσουν το βράδυ τους μόνοι στο σπίτι, παρά με μία παρέα που θα τους κάνει να αισθανθούν άβολα – ακόμα κι άθελά της.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον ομορφότερο Ιούλιο

Τα 3 ζώδια που έλκονται μόνο από έξυπνους ανθρώπους

Τα 3 λιγότερο ανεξάρτητα ζώδια σε μία σχέση

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση