ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια λένε τα καλύτερα ψέματα

Photo by Christian Widell on Unsplash

Όλοι μας έχουμε πει ψέματα. Από το ότι είμαστε απασχολημένοι για να αποφύγουμε μία υποχρέωση, μέχρι το πού είμαστε, όταν μας ρωτούσε η μητέρα μας παλιά.

Ορισμένοι, όμως, έχουν μία τρομερά κακή σχέση με την ειλικρίνεια και μπορούν να μας πείσουν για τα πιο απίθανα πράγματα. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και μας χειρίζονται με μαεστρία. Οι Σκορπιοί καταστρώνουν με λεπτομέρεια τα σχέδιά τους όταν πρόκειται να κάνουν κάτι «ανήθικο», ώστε να μην προδοθούν. Οι ιστορίες που σκαρφίζονται είναι απόλυτα πειστικές και δεν παραδέχονται ποτέ τα ψέματά τους – εάν τους ξεσκεπάσουμε, το πιθανότερο είναι να φερθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να ζητήσουμε συγγνώμη που τους αμφισβητήσαμε.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Λένε ακριβώς αυτό που θέλουμε να ακούσουμε, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αξίζουν βραβείο Oscar. Ο λόγος για τους Διδύμους, οι οποίοι ενσαρκώνουν τέλεια τους ρόλους που υποδύονται και μπορούν να μας κάνουν να πιστέψουμε τα πάντα. Το ταλέντο τους στο ψέμα είναι αξιοζήλευτο.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Η προσωπικότητά τους μαγνητίζει και είναι ικανοί να κυβερνήσουν τον κόσμο. Οι Υδροχόοι γνωρίζουν πολύ καλά τι θα μας πουν, στοχεύοντας στα αδύναμα σημεία μας, και είναι ικανοί να μας πείσουν ακόμη και ότι η Γη είναι επίπεδη. Διαδίδουν το ένα ψέμα μετά το άλλο γιατί θέλουν να μας ελέγχουν και να δρούμε προς όφελός τους.