ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια δε συμβιβάζονται ποτέ και με τίποτα

Photo by Chris Murray on Unsplash

Δε συμβιβάζονται ποτέ και με τίποτα. Συχνά, τους λέμε πως αν δεν ήταν τόσο επιλεκτικοί, η ζωή τους ίσως να ήταν ευκολότερη. Φυσικά και είναι σημαντικό να βάζουμε ψηλά τον πήχη, όμως το μέτρο χρειάζεται παντού. Ίσως χάσουμε κάτι πολύ καλό, προσπαθώντας να βρούμε το άπιαστο όνειρο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σιγουριά, οι Λέοντες δε δέχονται τίποτα λιγότερο από αυτό που θεωρούν πως τους αξίζει. Για εκείνους, δεν υπάρχει κορυφή και πάντα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο. Γνωρίζουν τι θέλουν και κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι τελειομανείς Παρθένοι, δε δέχονται τίποτα λιγότερο από τα πάντα. Επειδή οι ίδιοι είναι προσεκτικοί και δίνουν το 100% τους σε ό,τι κι αν κάνουν, απαιτούν να περιτριγυρίζονται από ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις που τους γεμίζουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Γεμάτοι πάθος και ανάγκη για ελευθερία, οι Σκορπιοί απαιτούν το καλύτερο για όλα. Από τα ρούχα και την εργασία, μέχρι το σύντροφό τους, δε συμβιβάζονται λεπτό. Η λίστα με τις απαραίτητες προϋποθέσεις είναι τεράστια κι εμείς είναι δύσκολο να ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις, όμως εκείνοι δεν κάνουν εκπτώσεις.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

«Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω», είναι η αγαπημένη τους φράση. Βέβαια, δεν αντέχουν να την ακούν. Θέλουν να αλλάζουμε και να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες τους, ενώ εκείνοι δε διατίθενται να κάνουν το ίδιο για εμάς.