ΖΩΔΙΑ

Εάν ανήκετε σ’αυτά τα 4 ζώδια, είστε γεννημένοι leaders

Photo by Semina Psichogiopoulou on Unsplash

Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ηγετικές ικανότητες και αυτό είναι αναμενόμενο. Κάποιοι, θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε παραπάνω από άλλους. Απαιτείται θάρρος, αποφασιστικότητα και πάθος, για να γίνουμε οι leaders που θέλουμε.

Ορισμένοι, είναι γεννημένοι με όλες τια απαραίτητες αρετές. Ανήκουν στα παρακάτω 4 ζώδια:

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Θέλουν να έρχονται πρώτοι σε όλα, να είναι οι καλύτεροι και να τους θαυμάζουμε. Ο λόγος για τους Κριούς, που είναι ανταγωνιστικοί, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και δε δέχονται με τίποτα τη φράση «Μπορούσες και καλύτερα».

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τους κυβερνά ο Ήλιος – δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Οι Λέοντες είναι χαρισματικοί άνθρωποι και λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο, κάτι που καταφέρνουν χωρίς κόπο. Η ενέργειά τους μαγνητίζει, κάνοντάς τους γοητευτικούς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Ιδιοφυείς και λογικοί, οι Αιγόκεροι είναι γεννημένοι CEO. Συχνά, φαίνονται απερίσκεπτοι αλλά δεν είναι. Λειτουργούν βάσει σχεδίου, δε σταματούν εάν δεν πετύχουν το στόχο τους και είναι πάντα σοβαροί.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Δε δένονται συναισθηματικά και είναι επαναστάτες. Οι προτελευταίοι του ζωδιακού κύκλου, χάρη στην εκκεντρικότητα και τη δημιουργική τους σκέψη, μας τραβούν αμέσως την προσοχή. Ξέρουν πώς να μας επηρεάσουν και να μας πάρουν με το μέρος τους, κάτι που τους καθιστά ιδανικούς για θέσεις πολιτικής ηγεσίας.