ΖΩΔΙΑ

Οι 3 πιο κτητικοί του ζωδιακού κύκλου

Photo by Elijah O’Donnell from Pexels

Σε κάθε σχέση, φιλική ή ερωτική, υπάρχουν εκείνοι που είναι πιο κτητικοί και θέλουν να έχουν τον έλεγχο. Μπορεί να το κάνουν από αγάπη, μπορεί από ανασφάλεια – το αποτέλεσμα είναι πως συχνά ξεπερνούν τα όρια.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Από τη φύση τους, θέλουν να κυριαρχούν στο χώρο. Οι Ταύροι έχουν την ανάγκη για σταθερότητα και από εκεί πηγάζει η κτητικότητά τους. Δένονται υπερβολικά με πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ λατρεύουν να τους θαυμάζουμε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Γεμάτοι πάθος και ευαισθησία, οι Σκορπιοί δίνονται με όλη τους την καρδιά στους αγαπημένους τους ανθρώπους. Αυτή τους η αγάπη, συχνά τους κάνει τοξικούς, χειριστικούς και κτητικούς, επομένως χρειάζεται να θέτουν ορισμένα όρι αστη συμπεριφορά τους. Μας θέλουν για τον εαυτό τους και κάνουν υπερπροσπάθεια για να μας κερδίσουν.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Τελειομανείς και λογικοί, οι Παρθένοι δεν καταφέρνουν να δώσουν κάποια εξήγηση στη ζήλεια που αισθάνονται. Κρατούν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε ξαφνικά ξεσπάσματα. Είναι μεν κτητικοί, αλλά δε δέχονται να μας το δείξουν – πάνω απ’ όλα, είναι ο εγωισμός τους και δε ρισκάρουν να τον «ρίξουν».