ΖΩΔΙΑ

Οι 4 πιο ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου

Photo by Eli DeFaria on Unsplash

Η ευαισθησία από πολλούς θεωρείται αδυναμία, αλλά εμείς τη θεωρούμε αρετή. Ορισμένοι άνθρωποι νιώθουν τα πάντα σε βαθύτερο βαθμό και η διάθεσή τους συχνά επηρεάζεται από οτιδήποτε συμβαίνει. Όμως, δεν κρύβονται και πάντα εκφράζουν τα συναισθήματά τους.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το γνωρίζουμε, είναι στερεότυπο, είναι τεράστιο κλισέ, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Οι Καρκίνοι και η ευαισθησία θα μπορούσαν να θεωρηθούν συνώνυμα. Επενδύουν συναισθηματικά σε πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα, όταν κάτι πηγαίνει στραβά στις ζωές των άλλων, να επηρεάζεται περισσότερο η δική τους.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η τελειομανία τους δεν τους κάνει λιγότερο ευαίσθητους. Ο λόγος για τους Παρθένους, οι οποίοι βλέπουν πάντα τις δύο πλευρές κάθε ιστορίας και κρίνουν με επιείκεια τους γύρω τους.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Είναι μυστηριώδεις και δύσκολα μπορούμε να τους καταλάβουμε. Ο λόγος για τους Σκορπιούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν την ευαίσθητή τους φύση προς όφελός τους και βρίσκονται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Κανείς δεν το περιμένει, όμως όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ιχθύ είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί. Επειδή έχουν τεράστια διαίσθηση για τα συναισθήματα των άλλων, βάζουν την καρδιά πάνω από το μυαλό σε κάθε περίπτωση: σε χαρά, σε πόνο, σε αγάπη και μίσος – αισθάνονται τα πάντα εντονότερα.