ΖΩΔΙΑ

Η τηλεργασία δεν ταιριάζει σ’ αυτά τα 3 ζώδια

Photo by Daria Nepriakhina on Unsplash

#μένουμεσπίτι και εργαζόμαστε από το χώρο μας, όμως δεν είναι για όλους το ίδιο εύκολο. Για κάποιους είναι ιδανικό, ενώ για άλλους το λιγότερο παραγωγικό πράγμα στον κόσμο.

Μερικά ζώδια, έχουν από τη φύση τους την πειθαρχία που χρειάζεται για να διαχωρίσουν τις ώρες της δουλειάς από εκείνες της χαλάρωσης. Κάποια, όμως, δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά παρά μόνο εάν βρίσκονται στο γραφείο.

Ποια είναι;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι Κριοί δυσκολεύονται να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξεκινούν δυναμικά, αλλά σιγά – σιγά σταματούν να προσπαθούν. Στο γραφείο, όπου το περιβάλλον είναι ανταγωνιστικό, αλλά στο σπίτι χαλαρώνουν. Κάνουν συνέχεια διαλείμματα και η παραγωγικότητά τους φτάνει στο μηδέν.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η προσοχή τους διασπάται εύκολα και την ώρα που θα έπρεπε να εργάζονται, μπορεί να κάνουν οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορούν να πειθαρχήσουν σε ένα ωράριο, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους σε πολύ περισσότερο χρόνο από εκείνον που χρειάζονταν στο γραφείο.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είναι σοβαροί και περνούν ώρες σκεπτόμενοι τους αγαπημένους τους. Συχνά, τους απασχολούν τα προβλήματα των άλλων και προσπαθούν να τα λύσουν, αντί να εργαστούν.