ΖΩΔΙΑ

Είναι σχεδόν αδύνατο να συμβιώσουμε με αυτά τα 4 ζώδια

Photo by Charlie Foster on Unsplash

Κάποιοι άνθρωποι είναι εύκολοι. Δε θέλουν εντάσεις, κάνουν υποχωρήσεις και συζητούν για τη λύση των προβλημάτων που ίσως δημιουργούνται μεταξύ μας. Άλλοι, είναι πεισματάρηδες, θέλουν πάντα να περνάει το δικό τους και δυσκολεύουν τη ζωή μας. Ίσως είναι καλοί φίλοι, όμως δεν τους θέλουμε σίγουρα για συντρόφους μας.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι δύσκολοι στις σχέσεις, καθώς σπάνια δείχνουν την αφοσίωση τους. Η συμβίωση μαζί τους θα μας κουράσει,  καθώς εκείνοι δεν αντέχουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας και είναι πιθανό να δημιουργήσουν εντάσεις από το πουθενά.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες είναι τέλειοι στην αρχή της σχέσης, αλλά όταν τα πράγματα σοβαρεύουν, βγαίνει στην επιφάνεια ο κακός τους εαυτός. Θα μας θεωρήσουν δεδομένους, δε θα κάνουν καμία προσπάθεια να μοιραστούν μαζί μας τις δουλειές του σπιτιού και θα υποθέσουν πως κάθε πρόβλημα που δημιουργείται μεταξύ μας, οφείλεται απόλυτα σε εμάς.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Πεισματάρηδες και αυταρχικοί, οι Ταύροι δε συμβιβάζονται με τίποτα. Είναι ακατάστατοι και δε θα κάνουν καμία προσπάθεια οργάνωσης, ενώ δύσκολα θα μπουν στη θέση μας για να μας καταλάβουν.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι είναι δύσκολοι στις σχέσεις, καθώς δε δείχνουν εμπάθεια. Κι όμως, έχουν την απαίτηση να καταλάβουμε τα συναισθήματά τους, να μπούμε στη θέση τους και να κάνουμε πίσω. Όταν δουν πως δεν υποχωρούμε, θα απομακρυνθούν και θα κλειστούν στον εαυτό τους.