ΖΩΔΙΑ

Ο ενεργειακός κρύσταλλος που χρειάζεστε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Photo by Grant Durr on Unsplash

Η αστρολογία και οι ενεργειακοί κρύσταλλοι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι. Κάθε ζώδιο έχει έναν που του ταιριάζει, που δρα «θεραπευτικά» και βοηθά εμάς που ανήκουμε σε αυτό να φτάσουμε ευκολότερα στους στόχους μας.

Ας δούμε ποια θα επιλέξουμε:

Κριός: Σάρδιος

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου είναι γνωστοί για τη γεμάτη ένταση προσωπικότητά τους. Ο σάρδιος όχι μόνο θα τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν τη ζωντάνια τους, αλλά θα ηρεμήσει και το δυναμισμό τους, ο οποίος συχνά τους προκαλεί προβλήματα.

Ταύρος: Ροζ χαλαζίας

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, οι Ταύροι θέλουν τα καλύτερα και πολυτελέστερα πράγματα στη ζωή. Ο ροζ χαλαζίας θα τους βοηθήσει να γίνου πιο δεκτικοί σε νέες ευκαιρίες και ταυτόχρονα να θωρακίσουν την καρδιά τους.

Δίδυμος: Κιτρίνης

Ο Κιτρίνης θα ενισχύσει την πνευματική οξύτητα των Διδύμων, οι οποίοι χρειάζονται καθοδήγηση. Μαζί του, θα δουν τη μνήμη τους να βελτιώνεται  και την ενέργειά τους να εκτοξεύεται.

Καρκίνος: Σεληνόλιθος

Στις κακιές μέρες, οι Καρκίνοι δυσκολεύονται να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους, με το άγχος να τους καταβάλλει. Ο Σεληνόλιθος θα τους βοηθήσει να δαμάσουν τα πάθη τους, δίνοντάς τους ηρεμία και σταθερότητα.

Λέων: Μάτι της Τίγρης

Το μάτι της τίγρης ταιριάζει απόλυτα στους παραδοσιακούς Λέοντες, καθώς θα αυξήσει τη δημιουργικότητά τους και θα τους γεμίσει θετική ενέργεια. Με αυτοπεποίθηση και ισορροπία θα καταφέρουν ό, τι έχουν στο μυαλό.

Παρθένος: Κόκκινος Ιάσπις

Οι Παρθένοι διακρίνονται για τον πρακτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα πράγματα. Ο κόκκινος ιάσπις θα τους προσφέρει τη συγκέντρωση που χρειάζονται, ώστε να λύνουν  αποτελεσματικά κάθε τους πρόβλημα.

Ζυγός: Λάπις Λαζούλι

Ο μπλε αυτός κρύσταλλος φέρνει την ισορροπία που τόσο χρειάζονται μέσα τους οι Ζυγοί. Θα τους βοηθήσει να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και να προχωρήσουν ανενόχλητοι μπροστά.

Σκορπιός: Οψιδιανός

Ο οψιδιανός είναι ικανός να προστατεύσει τους Σκορπιούς από την αρνητική ενέργεια, καθαρίζοντας την αύρα τους. Μπορεί να τους γεμίσει δύναμη, ενισχύοντας παράλληλα τον αυθορμητισμό τους.

Τοξότης: Τιρκουάζ

Το τιρκουάζ είναι ιδανικό για τους Τοξότες, καθώς τους φέρνει τύχει. Με αυτόν στην τσέπη τους, είναι σίγουρο πως θα πετύχουν.

Αιγόκερως: Νεφρίτης

Ο νεφρίτης θα βοηθήσει τους Αιγόκερους να αποκτήσουν την ευημερία που τόσο αναζητούν. Μαζί του, πρόκειται να ανακαλύψουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους και να τις κάνουν πραγματικότητα.

Υδροχόος: Ακουαμαρίνα

Η ακουαμαρίνα βοηθά το σώμα, κάτι που πραγματικά χρειάζονται οι Υδροχόοι. Θα τους εμπνεύσει, επιπλέον, να κάνουν δραστικές αλλαγές και να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Ιχθύς: Αμέθυστος

Ο αμέθυστος αναπαριστά τη σοφία. Θα ενισχύσει το ένστικτο των Ιχθύων, ενώ μπορεί να τους προστατεύσει από την αρνητική ενέργεια – κάτι ιδανικό για τους ευαίσθητους του ζωδιακού κύκλου.