ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα πιο αυθόρμητα ζώδια;

Photo by Clarisse Meyer on Unsplash

Όταν φανταζόμαστε τον τέλειο φίλο ή σύντροφο, φέρνουμε στο μυαλό μας έναν άνθρωπο που, πέρα από την κατανόηση που θα δείχνει για τις ανάγκες μας, θα μας κάνει να περνάμε καλά. Θα καθόμαστε μαζί για ώρες, χωρίς να πλήττουμε, και θα αποκτούμε διαρκώς νέες εμπειρίες.

Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που είναι γεμάτα αυθορμητισμό και όρεξη για ζωή. Δεν ανησυχούν χωρίς να έχουν σοβαρό λόγο, δε σχεδιάζουν το μέλλον με μανία και απολαμβάνουν τις μικρές χαρές της ζωής.

Ποια είναι;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι Κριοί ακούν την καρδιά τους και λατρεύουν να κάνουν καινούρια πράγματα. Πατούν γερά στα πόδια τους, όμως είναι ασταμάτητοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να συναντηθούμε και να περάσουμε στιγμές αμήχανης σιωπής, ενώ το πιθανότερο είναι να γελάσουμε με την καρδιά μας. Μαζί τους, θα πάμε στα πιο όμορφα μέρη.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Ένα από τα σημαντικότερα χαρίσματα των Διδύμων, είναι η ανάγκη τους να μορφώνονται. Θέλουν να μαθαίνουν διαρκώς και δεν επαναπαύονται. Μπορεί να μας πάρουν τηλέφωνο και να μας προτείνουν να επισκεφθούμε τα πιο παράξενα μουσεία, να περπατήσουμε στα πιο κρυφά μονοπάτια και να δούμε τις πιο ιδιαίτερες ταινίες.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Είναι οι πιο αυθόρμητοι του ζωδιακού κύκλου και κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει. Τους αρέσει να εξερευνούν απόμερα τοπία, να ρισκάρουν τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα, ενώ αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις με αισιοδοξία. Περιπετειώδεις και αυθόρμητοι, θα μας χαρίσουν μερικές από τις ομορφότερες αναμνήσεις.