ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα πιο ανεξάρτητα ζώδια;

Photo by Olia Nayda on Unsplash

Είναι μερικοί άνθρωποι που σκέφτονται για τον εαυτό τους. Δεν επηρεάζονται, δεν αντέχουν τις υποδείξεις και επαναστατούν. Πορεύονται μόνοι και, ενώ αυτό είναι καλό γιατί είναι γεννημένοι ηγέτες, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις προσωπικές τους σχέσεις.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω πέντε ζώδια είναι ανεξάρτητοι και δυσκολεύονται να συμβιβαστούν.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Ίσως οι πιο επαναστάτες του ζωδιακού κύκλου. Επικεντρώνονται στον εαυτό τους και πορεύονται μακριά από τον όχλο, υποστηρίζοντας τα πιστεύω τους μέχρι τέλους. Οι Υδροχόοι μας γοητεύουν, όμως δεν έχουν ανάγκη από την επιβεβαίωσή μας. Αυτός είναι και ο λόγος που φτάνουν στην κορυφή.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Λατρεύουν την αίσθηση ελευθερίας και είναι πάντα χαλαροί. Τους αρέσει να οδηγούν, να ακούν μουσική και να κάνουν το δικό τους. Ο λόγος για τους Τοξότες που δεν παίρνουν τη ζωή στα σοβαρά, θέλουν να περνούν καλά και να ρισκάρουν, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου είναι κακοί στο να ακολουθούν οδηγίες. Ο εγωισμός τους είναι τέτοιος που θεωρούν ότι ξέρουν πώς θα κάνουν οτιδήποτε τους ανατεθεί, όμως δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και τελικά, τα καταφέρνουν. Είναι αισιόδοξοι και επίμονοι.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Χαρούμενοι, τυχεροί και γοητευτικοί, οι Δίδυμοι είναι οι σταρ των ζωδίων. Δεν τους πειράζει εάν δεν έχουν παρέα – όλο και κάποιον βρίσκουν στην πορεία. Το κακό είναι πως δε δένονται με πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα η ανεξαρτησία τους να τους βγαίνει σε κακό γιατί υπάρχει κίνδυνος να καταλήξουν μόνοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Βάζουν πάνω απ’ όλα τον εαυτό τους και τους προσωπικούς τους στόχους. Αν και πάντα πετυχαίνουν, το κάνουν μόνοι – είναι οι χειρότεροι στα ομαδικά projects γιατί τους ενδιαφέρει η δική τους εξέλιξη κι όχι το καλό των υπολοίπων. Λόγω της αυτοπεποίθησής τους, γίνονται συχνά χειριστικοί.