ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα πιο καχύποπτα ζώδια;

Photo by Julia Caesar on Unsplash

Όπως η μουσική που ακούμε, έτσι και το ζώδιό μας αποκαλύπτει πολλά για εμάς. Κι ενώ, συνήθως, αστρολογία κι επιστήμη δεν πάνε μαζί, ας δούμε τι αποκάλυψε έρευνα για τους πιο καχύποπτους.

Οι ερευνητές ρώτησαν 2.112 συμμετέχοντες αν έψαξαν ποτέ το laptop ή το κινητό του συντρόφου τους, προκειμένου να βρουν ύποπτα μηνύματα. Οι Λέοντες ήταν οι πιο «ένοχοι», με το 75% τους να παραδέχεται πως το έχει κάνει στο παρελθόν. Βέβαια, αυτό δε μας προκαλεί καμία έκπληξη – είναι οι πιο περίεργοι του ζωδιακού κύκλου.

Στην επόμενη θέση, ήρθαν οι Καρκίνοι, με ποσοστό 71% κι ακολούθησαν οι Ιχθείς, με 69%. Και τα δύο, είναι ζώδια του νερού και είναι γνωστά για τον παρορμητισμό τους, ενώ πιο καχύποπτοι θεωρούνται οι Τοξότες κι οι Παρθένοι.

Όσο για εκείνους που εμπιστεύονται «με κλειστά μάτια» τη σχέση τους; Οι Υδροχόοι! Μόνο το 11% έχει ελέγξει στα κρυφά το σύντροφό τους!

Καταλήγουμε, λοιπόν, στο εξής: Αν νιώθουμε την ανάγκη να ψάξουμε για ενοχοποιητικά στοιχεία, ίσως δε φταίμε. Ίσως για όλα ευθύνονται τα άστρα – κι ο αγαπημένος μας, που μας κάνει να αισθανόμαστε ανασφαλείς. Όπως και να ‘χει, σημασία έχει να είμαστε ειλικρινείς, ανεξάρτητα από το ζώδιό μας.