ΖΩΔΙΑ

Ποιοι είναι οι πιο αθλητικοί του ζωδιακού κύκλου;

Photo by CATHY PHAM on Unsplash

Η γυμναστική μας κάνει καλό. Εκτός από το σώμα, βελτιώνει και την ψυχική μας κατάσταση. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους εκτόνωσης, μας βοηθά να διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις και μας γεμίζει ενδορφίνες, κάνοντάς μας να χαμογελάμε περισσότερο. Ορισμένοι, βέβαια, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς κίνηση. Και δεν εννοούμε χαλαρό περπάτημα, φυσικά, αλλά έντονη άσκηση. Ας δούμε τι έχουν να πουν τα άστρα γι’ αυτό.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου λατρεύουν την προπόνηση. Θέλουν να κουράζουν τους μύες τους, να φτάνουν στα όριά τους και να τα ξεπερνούν. Δοκιμάζουν διαρκώς νέα πράγματα, καθώς το να ακολουθούν την ίδια ρουτίνα γυμναστικής για καιρό, τους προκαλεί πλήξη. Μάλιστα, η ανταγωνιστική τους φύση, τους κάνει να διαπρέπουν σε κάθε άθλημα που τους ταιριάζει.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τους αρέσει να πετυχαίνουν στόχους – ειδικά τους σωματικούς. Προτιμούν τα ομαδικά σπορ και είναι ιδανικοί ηγέτες. Οδηγούν την ομάδα τους στη νίκη, παραμένουν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος τους αγώνα και, για εκείνους, η ήττα δεν είναι επιλογή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Συγκεντρωμένοι κι αποφασισμένοι, οι Σκορπιοί δεν πτοούνται ποτέ. Αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις, κατακτούν κάθε στόχο και λατρεύουν τα αθλήματα που τους δυσκολεύουν, όπως το τρίαθλο. Κάνουν όσα εμείς διστάζουμε, φτάνουν το σώμα τους στα όριά τους και η εξάντληση δεν τους ενοχλεί – το αντίθετο, μάλιστα. Τους γεμίζει ικανοποίηση. Προσέχουν τη φυσική τους κατάσταση όσο τίποτα άλλο.