ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα κρυφά χαρακτηριστικά των ζωδίων;

Photo by Christian Widell on Unsplash

Όλοι γνωρίζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των ζωδίων: Οι Σκορπιοί είναι γεμάτοι πάθος, οι Ταύροι πεισματάρηδες, οι Παρθένοι τελειομανείς – και πάει λέγοντας. Όμως, αυτά δεν είναι απόλυτα σωστά. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μας περνούν απαρατήρητα αλλά, στην πραγματικότητα, αν διαβάσουμε παρακάτω θα δούμε πως πολλές συμπεριφορές εξηγούνται.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Κάποιος κακοπροαίρετος, θα τους έλεγε επιθετικούς. Οι Κριοί, όμως, έχουν και μία ευαίσθητη πλευρά που σπάνια βγάζουν προς τα έξω. Αν μας αγαπήσουν, μπορούμε να βασιστούμε επάνω τους, ενώ στέκονται πάντα στο πλευρό μας και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να είμαστε χαρούμενοι.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι δεν είναι μόνο πεισματάρηδες και σκληροί. Μπορούν να γίνουν αυθόρμητοι, ξέγνοιαστοι και γνωρίζουν καλά πώς να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την κάθε στιγμή.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Για τους Διδύμους, οι φίλοι είναι το παν. Αποτελούν πρώτη τους προτεραιότητα, ενώ συχνά τους βάζουν πάνω κι από τις δικές τους ανάγκες.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είναι οι πολυπράγμονες του ζωδιακού κύκλου και ολοκληρώνουν με επιτυχία ό,τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν. Τόσο στη δουλειά, όσο και στη διασκέδαση, οι Καρκίνοι δίνουν πάντα το 100% τους ενώ δε διστάζουν να μας βοηθήσουν με τις γνώσεις τους.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η αγάπη τους για δόξα επισκιάζει τη μεγαλύτερή τους αρετή, τη γενναιοδωρία. Οι Λέοντες δίνουν τα πάντα – βοήθεια, αγάπη, κοπλιμέντα – σε όποιον το χρειάζεται. Έχουν μία μεγάλη καρδιά που μας χωράει όλους.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Τελειομανείς και υπομονετικοί, οι Παρθένοι μπορεί να φαίνονται χαλαροί αλλά έχουν ξεσπάσματα από τα οποία προσπαθούμε να ξεφύγουμε. Μπορεί να ξεπεράσουμε τα όρια χωρίς να το καταλάβουμε, και τότε νιώθουμε την οργή τους – ευτυχώς, αυτό δε συμβαίνει συχνά.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Φαίνονται ήρεμοι, αλλά μπορούν να γίνουν επιθετικοί. Οι Ζυγοί δεν επιμένουν όταν μας κάνουν παρατηρήσεις, όμως είναι σίγουρο πως τη μία φορά που θα το κάνουν, θα πάρουμε το σωστό, ξεκάθαρο μήνυμα που θέλουν να περάσουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Αντίθετα σ’ αυτό που πιστεύουν πολλοί, οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα τρυφεροί. Αυτό, συχνά μας εκπλήσσει γιατί ανοίγονται μόνο σε λίγους και εκλεκτούς. Όταν ανοιχτούν σε εμάς, όμως, θα δούμε μία άλλη πλευρά τους που δεν είχαμε φανταστεί.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Λογικοί, χαλαροί και ονειροπόλοι, οι Τοξότες λένε υπέροχες ιστορίες που δεν είναι πέρα για πέρα από αληθινές. Λένε τέλεια ψέματα, εάν το αποφασίσουν, όμως όταν αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη, μπορούν να μεγαλουργήσουν!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Είναι οι πιο αστείοι του ζωδιακού κύκλου, χωρίς ανταγωνισμό. Εργασιομανείς και με το βλέμμα στον τελικό στόχο, είναι οι αγαπημένοι μας συνάδελφοι, οι πιο διασκεδαστικοί φίλοι και οι μόνοι που θέλουμε να συναντούμε στα meetings!

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Είναι ανταγωνιστικοί και δεν τους φαίνεται. Δε διστάζουν να βάλουν στην άκρη τους αγαπημένους τους ανθρώπους, εάν χρειαστεί, ώστε να φτάσουν στην κορυφή. Για τους Υδροχόους, η αποτυχία δεν είναι στο πρόγραμμα.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είναι γνωστοί για την ονειροπόλα, παρορμητική τους φύση, όμως οι Ιχθείς παρατηρούν πράγματα και καταστάσεις που σε πολλούς περνούν αδιάφορα. «Διαβάζουν» τους ανθρώπους και είναι προετοιμασμένοι για τα πάντα.