ΖΩΔΙΑ

Πώς διαχειρίζεστε τις δυσκολίες, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Photo by Kate M on Unsplash

Η ζωή μας δεν είναι γεμάτη θετική ενέργεια και χαρά, όσο κι αν προσπαθούμε για το αντίθετο. Μερικές φορές, συμβαίνουν πράγματα για τα οποία δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Μπορεί να λυγίσουμε, να κλάψουμε ή να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση.

Ας δούμε πώς διαχειρίζεται κάθε ζώδιο τις δυσκολίες:

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Όταν τα πράγματα σκληραίνουν, το ίδιο κάνουν και οι Κριοί. Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου πεισμώνουν στις δυσκολίες, δρουν πρακτικά και σχεδιάζουν τα βήματά τους για να τις ξεπεράσουν.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Θέλουν να έχουν τον έλεγχο κι απογοητεύονται όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ο λόγος για τους Ταύρους, οι οποίοι στηρίζονται στα αγαπημένα τους πρόσωπα για να πάρουν δύναμη και να προχωρήσουν μπροστά.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που εμφανίζονται. Δρουν άμεσα και δε χάνουν ποτέ το κέφι τους.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ευαίσθητοι και παρορμητικοί, οι Καρκίνοι κλείνονται στον εαυτό τους όταν έρχεται η ώρα να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής. Δεν τους αρέσει να μοιράζονται πολλά για την προσωπική τους ζωή και προσπαθούν να βρουν μόνοι τους τη λύση.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Όπως οι Κριοί, έτσι και οι Λέοντες δε σκύβουν το κεφάλι. Αντί να επικεντρώνονται σε αυτά που πήγαν στραβά, πασχίζουν να βρουν ένα τρόπο να βγουν δυνατότεροι από ό,τι τους βαραίνει.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Τελειομανείς και οργανωμένοι, οι Παρθένοι είναι προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά σενάρια. Έχουν πάντα ένα plan B και διαχειρίζονται με μαεστρία τις καταστάσεις κρίσης.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Προσπαθούν να αποφεύγουν τις διαφωνίες και να διατηρούν την ηρεμία τους. Οι Ζυγοί αισθάνονται άβολα στις δυσκολίες, όμως είναι αρκετά δυνατοί για να επαναφέρουν τις ισορροπίες στην αρχική τους κατάσταση.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Σύνθετοι και συναισθηματικοί χαρακτήρες, οι Σκορπιοί έχουν προβλήματα εμπιστοσύνης και αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα. Προσπαθούν μόνοι να διαχειριστούν τις δυσκολίες, όμως νιώθουν να «πνίγονται».

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Εκφράζουν τα συναισθήματά τους και ζητούν βοήθεια. Ο λόγος για τους Τοξότες, οι οποίοι ξεπερνούν ταχύτατα τις προκλήσεις καθώς δεν είναι ποτέ μόνοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Για τους Αιγόκερους, υπάρχει ένα σχέδιο για όλα. Σκέφτονται λογικά, προχωρούν βήμα-βήμα και δεν αφήνουν τίποτα να τους σταθεί εμπόδιο.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Δε δένονται με πρόσωπα και καταστάσεις, είναι αποστασιοποιημένοι και διορθώνουν τα λάθη τους με ευκολία. Οι Υδροχόοι είναι μαχητές.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Εξαιρετικοί ακροατές, εμπαθείς φίλοι, τους αισθανόμαστε κοντά μας από το πρώτο λεπτό. Στα δύσκολα, χάνουν τον έλεγχο γιατί επικεντρώνονται σε όλους τους άλλους κι όχι στον εαυτό τους.