ΖΩΔΙΑ

Πώς να θέσετε επαγγελματικούς στόχους, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Είναι πολύ σημαντικό να αναζητούμε διαρκή εξέλιξη στην καριέρα μας. Δε θέλουμε να επαναπαυόμαστε και προσπαθούμε να κάνουμε βήματα μπροστά, θέτοντας τους ανάλογους στόχους. Πώς θα το καταφέρουμε αυτό, σύμφωνα με το ζώδιό μας;

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Είναι ατρόμητοι και το θάρρος είναι αυτό που τους οδηγεί. Ο λόγος για τους Κριούς, που συχνά υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους και αναλαμβάνουν τεράστιες ευθύνες, ακόμα και όταν αυτό δεν είναι απαραίτητο. Γι’αυτό, καλό είναι να θέτουν βραχυπρόθεσμους στόχος και να περιμένουν να ολοκληρώσουν τον πρώτο, πριν προχωρήσουν στον επόμενο.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι πλανήτες είναι με το μέρος των Ταύρων φέτος. Δε θα πρέπει, όμως, να επαναπαυθούν. Πρέπει να επιμείνουν και να βλέπουν μακριά, να σκέφτονται τις συνέπειες των πράξεών τους  πριν ορίσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Είναι το ζώδιο που προσαρμόζεται εύκολα σε νέες καταστάσεις και όσοι ανήκουν σε αυτό έχουν την ικανότητα να βλέπουν τη θετική πλευρά ακόμα και στις μεγαλύτερες δυσκολίες. Όταν θέτουν τους στόχους τους, πρέπει να κάνουν ακριβώς αυτό: Να αναζητήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα προκύψει όταν τον πετύχουν.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είναι ευαίσθητοι και συχνά φοβούνται να πάρουν πρωτοβουλίες, βάζοντας έτσι εμπόδια στον εαυτό τους. Καλό είναι οι Καρκίνοι να αποκτήσουν περισσότερο θάρρος, όσον αφορά στην οργάνωση των επαγγελματικών τους στόχων και να ακολουθούν το ένστικτό τους, όταν τους παρουσιάζεται μία νέα ευκαιρία.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Παίρνουν τα πάντα προσωπικά και προτιμούν να παραπονιούνται, παρά να δρουν. Ο λόγος για τους Λέοντες που, όταν θέτουν ένα νέο στόχο, καλό είναι να επικεντρωθούν στις πράξεις  που θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία και όχι στο τι μπορεί να πάει στραβά.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Γνωστοί για την τελειομανία τους, οι Παρθένοι αγχώνονται ιδιαίτερα με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και δεν απολαμβάνουν τη διαδικασία. Καλό είναι, λοιπόν, να σταματήσουν να ακολουθούν αυτό το μοτίβο, όταν έρχεται η ώρα να θέσουν ένα νέο στόχο. Αν μπορούσαμε να τους προτείνουμε μία φράση για να έχουν στο μυαλό, αυτή θα ήταν: Keep calm and carry on!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αποτελεί μέρος της γοητείας τους, αλλά η ανεμελιά δε θα έπρεπε χαρακτηρίζει τους Ζυγούς όταν θέτουν τους στόχους τους. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνουν και πρέπει να δράσουν αποτελεσματικά. Καλό είναι, λοιπόν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν πιο αποφασιστικοί.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Όπως οι Ζυγοί, έτσι και οι Σκορπιοί χρειάζεται να γίνουν πιο αποφασιστικοί και να χαλαρώνουν λιγότερο. Ναι, τα διαλείμματα είναι ωραία και ναι, παντού χρειάζονται, αλλά όταν θέτουν νέου στόχους καλό είναι να τα αποφεύγουν διότι παρασύρονται.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η μεγαλύτερη συμβουλή για τους Τοξότες σχετικά με το σχεδιασμό των νέων στόχων είναι απλή: Να είναι ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες, χωρίς παρωπίδες. Η τύχη, φέτος, είναι με το μέρος τους!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Έχουν μία τεράστια λίστα στόχων και αισθάνονται ότι δεν αντέχουν περισσότερους. Ο λόγος για τους Αιγόκερους, που καλό είναι να μην ακούσουν αυτή τη φωνούλα που έχουν στο μυαλό τους και ζητά ένα διάλειμμα, αλλά να συνεχίσουν πιο δυναμικά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η χρονιά έχει ξεκινήσει με δυσκολίες και οι Υδροχόοι θεωρούν ότι οι προσωπικοί τους στόχοι είναι ασήμαντοι σε σχέση με όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Αυτή η λογική, όμως, δε θα τους φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, οπότε καλό θα είναι να επικεντρωθούν σε όσα τους συμβαίνουν και να ανησυχούν λιγότερο για πράγματα που δεν μπορούν να ελέγξουν.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς είναι δημιουργικοί και γενναιόδωροι, όμως παίρνουν τα πάντα προσωπικά. Όταν θέτουν στόχους, καλό είναι να δρουν με γνώμονα τη λογική και να αποστασιοποιηθούν από τα συναισθήματά τους για πρόσωπα και καταστάσεις, αντιμετωπίζοντας τα πράγματα από την πλευρά ενός τρίτου.