ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο επιφυλακτικά ζώδια

πηγή: Unsplash

Είναι δύσκολο να είμαστε τολμηροί και να ρισκάρουμε. Έχουμε τις επιφυλάξεις μας για ορισμένες αποφάσεις, δεν ανοιγόμαστε αμέσως όταν γνωρίσουμε κάποιον και σκεφτόμαστε διπλά το επόμενο βήμα είτε στην καριέρα, είτε στην προσωπική ζωή μας.

Ορισμένοι, όμως, δυσκολεύονται περισσότερο να πάρουν πρωτοβουλίες. Περνούν ώρες ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά, ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα – όπως η ποικιλία του καφέ που θα επιλέξουν.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Γενικά, οι Ταύροι δε φημίζονται για την αποφασιστικότητά τους. Προτιμούν να περιμένουν τις εξελίξεις να έρθουν μόνες τους, χωρίς να εμπλακούν οι ίδιοι. Η επιτυχία, όμως, δε θα τους χτυπήσει μία μέρα την πόρτα. Καλό είναι να πάρουν βαθιά ανάσα και να τολμήσουν, γιατί η επιβίωση σήμερα – ιδιαίτερα στον ανταγωνιστικό χώρο εργασίας μας – απαιτεί θάρρος.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δε θέλουν να αναλώνονται σε καταστάσεις που τους κρατούν πίσω. Ο λόγος για τους Παρθένους, οι οποίοι υπεραναλύουν τις καταστάσεις και καταλήγουν ακριβώς σε αυτό που προσπαθούν να αποφύγουν. Επειδή ακριβώς είναι τελειομανείς, επικεντρώνονται σε ανούσια πράγματα και αρκετές φορές χάνουν ευκαιρίες ζωής.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι οι εργασιομανείς του ζωδιακού κύκλου. Φεύγουν από το γραφείο μόνο όταν έχουν βεβαιωθεί πως δε θα αφήσουν πίσω τους εκκρεμότητες για την επόμενη μέρα, όμως, συχνά, μένουν στάσιμοι στην καριέρα τους. Διστάζουν και δεν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, αλλά περιμένουν να τους δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες που θα ακολουθήσουν.