ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο υπομονετικά ζώδια

Photo by Natalia Figueredo on Unsplash

Η υπομονή είναι μία αρετή που λίγοι έχουν, όμως όλοι εκτιμούν. Είναι αναγκαία για δύσκολες περιόδους, όπως αυτή της καραντίνας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Συγκεντρώνεται σπίτι όλη η οικογένεια, με τους χαρακτήρες των μελών της να μην είναι πάντα συμβατοί, ενώ η ανάγκη για μία βόλτα γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα.

Εκείνοι, λοιπόν, που διακρίνονται για την ψυχραιμία, την ηρεμία και την καρτερικότητά τους, είναι που θα καταφέρουν να διατηρήσουν τις ισορροπίες ώστε να μη βγουν εκτός ελέγχου οι πιθανές εντάσεις.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Εξωτερικά, οι Ταύροι φαίνονται δραστήριοι, είναι η ψυχή της παρέας. Μέσα τους, όμως, είναι ήσυχοι και υπομονετικοί. Ζυγίζουν καλά τις καταστάσεις, πριν δράσουν, ενώ δεν κατακλύζονται εύκολα από έντονα συναισθήματα, όπως ο θυμός. Είναι πεισματάρηδες και κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν, ακόμα κι όταν πρόκειται για ένα απλό επιτραπέζιο παιχνίδι. Δε σταματούν για κανένα λόγο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αντί να τσακωθούν, διατηρούν την ψυχραιμία τους και περιμένουν να βγει ο άλλος εκτός εαυτού. Οι Ζυγοί αποφεύγουν τις διαφωνίες και τις εντάσεις, ακόμη κι αν χρειαστεί να «καταπιούν» το θυμό και τον εκνευρισμό τους. Η υπομονή είναι το μεγαλύτερό τους πλεονέκτημα, είναι εξαιρετικοί συνομιλητές καθώς ακούν τι έχει να πει ο απέναντί τους και διαπρέπουν στη διπλωματία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι όλα θέλουν το χρόνο τους, καλύτερα από τους Αιγόκερους. Πηγαίνουν αργά αλλά σταθερά, εξασφαλίζοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για όλες τις καταστάσεις. Δεν κάνουν επιπόλαια λάθη, αποφεύγουν τις σπασμωδικές κινήσεις και πάντα θέλουν να έχουν τα πράγματα υπό έλεγχο.