ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια με τα οποία δε χρειάζεται να διαφωνήσετε ποτέ

Photo by Radu Florin on Unsplash

Μερικοί άνθρωπο είναι «εύκολοι». Χαλαροί, διασκεδαστικοί και ψύχραιμοι, πάντα μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα για τον εαυτό μας. Από την άλλοι, υπάρχουν και οι πεισματάρηδες, που δε δέχονται ποτέ ότι ίσως έχουν άδικο και δεν υπάρχει περίπτωση να μας ζητήσουν συγγνώμη, ακόμη κι αν γνωρίζουν πως μας πλήγωσαν. Όταν, μάλιστα, τσακωνόμαστε, η συμπεριφορά τους μας κάνει να παραιτηθούμε και απλώς να τους αφήσουμε να κερδίσουν – κάτι που θα τονώσει τον εγωισμό τους.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι γνωστοί για το πάθος και την επιθετικότητά τους. Πάντα ετοιμοπόλεμοι κι ανταγωνιστικοί, δε θα μας αφήσουν ήσυχους αν δεν τους πούμε ότι έχουν δίκιο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες θέλουν να είναι leaders κι απαιτούν σεβασμό, ακόμη και στις περιπτώσεις που δεν τον αξίζουν. Θεωρούν ότι πρέπει να υπακούμε σε ό, τι μας πουν και έχουν τον τρόπο να μας κάνουν να αισθανόμαστε άσχημα, αν δεν πηγαίνουμε με τα νερά τους.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Όπως τα δύο παραπάνω ζώδια της φωτιάς, έτσι και οι Τοξότες δε χάνουν καμία διαφωνία. Δε φωνάζουν ούτε επιτίθενται. Καταφέρνουν, όμως, να μας πείσουν πως έχουμε άδικο, ακόμη κι αν τα επιχειρήματά τους είναι παράλογα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 τυχερά ζώδια που θα μείνουν ανεπηρέαστα από την Μπλέ Σελήνη

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν να τα κακομαθαίνουμε

Τα 3 ζώδια που διαχειρίζονται άψογα το χρόνο τους

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση