ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς κατοικίδιο

Photo by Roberto Nickson on Unsplash

Η σχέση που αναπτύσσουμε με το κατοικίδιό μας είναι μία από τις πιο γερές, πιο βαθιές που θα σχηματίσουμε στη ζωή μας. Εκείνο, θα μας αγαπάει άνευ όρων. Εμείς, θα το φροντίζουμε, θα δεθούμε μαζί του, θα του μιλήσουμε για αυτά που νιώθουμε ακόμη κι αν δεν καταλαβαίνει τη γλώσσα μας. Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 3 ζώδια, δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς το δικό τους τετράποδο, ιπτάμενο ή έρποντα φίλο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Λατρεύουν να έχουν δίπλα τους το κατοικίδιό τους, το οποίο δεν αφήνουν ποτέ μόνο. Του δείχνουν συνεχώς αγάπη και τρυφερότητα.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Συχνά φαίνονται απρόσιτοι, όμως οι Κριοί «λιώνουν» στη θέα του αγαπημένου τους ζώου. Θα παίξουν μαζί του, θα το αγκαλιάσουν και θα το αντιμετωπίσουν ως ισάξιο κι όχι κατώτερο.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι δρουν άμεσα σε καταστάσεις ανάγκης, σκέφτονται καλά πριν πάρουν αποφάσεις και δεν αναλαμβάνουν τίποτα που δεν μπορούν να αντέξουν. Από τη στιγμή που θα αποφασίσουν να αποκτήσουν ένα κατοικίδιο, είναι σίγουροι πως θα πορευτούν μαζί του.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θέλουν να πρωταγωνιστούν στη ζωή μας

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν να τα κακομαθαίνουμε

Τα 3 ζώδια που δεν αντέχουν τη δέσμευση

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση