ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν έχουν πρόβλημα να κρύψουν την αλήθεια

Photo by Greg Raines on Unsplash

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα ψέματα – να τα ακούει, τουλάχιστον. Η απόκρυψη της αλήθειας, όμως, θεωρείται ψέμα; Είναι εξίσου κακό το να παρουσιάσουμε μία διαστρεβλωμένη πραγματικότητα, από το να μην την παρουσιάσουμε καθόλου;

Ορισμένοι άνθρωποι, είτε για να μη μας στενοχωρήσουν, είτε για να αποφύγουν άβολες καταστάσεις, επιλέγουν να μη μοιραστούν μαζί μας γεγονότα ή συναισθήματα. Το κάνουν, μάλιστα, με τέτοια ευκολία, που δε μας δίνουν περιθώρια αμφιβολίας.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Μισούν τα ψέματα και τα αποφεύγουν. Μένουν απλώς στη μισή – ή και καθόλου – αλήθεια. Προκειμένου να παίξουν με το μυαλό μας, οι πιο χειριστικοί του ζωδιακού κύκλου είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα. Συχνά, μάλιστα, ξεχνούν και οι ίδιοι τι ισχύει πραγματικά, καθώς παρασύρονται από αυτά που μας λένε.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Δεν το κάνουν από κακία. Απλώς δε θέλουν να μας στενοχωρήσουν. Αν μάθουν πρώτοι πως κάποιος μας πρόδωσε, για παράδειγμα, δε θα μας το πούνε για να μην πληγωθούμε. Όταν, μάλιστα, τους το αποκαλύψουμε, θα προσποιηθούν πως είναι έκπληκτοι.

Ιχθύς (2ο Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μπορεί να είναι ευαίσθητε και καλλιτεχνικές ψυχές, όμως οι Ιχθείς έχουν κακή σχέση με την ειλικρίνεια. Δρουν με βάση το ένστικτό τους και αποφασίζουν τι θα μας πουν και τι όχι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι αδίστακτοι, όταν αποφασίζουν να αποκτήσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους.