ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους

Photo by Furkan Degerli on Unsplash

Δεν είναι εύκολο να ανοίγουμε την ψυχή μας σε κάποιον και να πούμε όλα όσα αισθανόμαστε γι’ αυτόν. Ίσως αισθανθούμε άβολα, ίσως απλώς δεν έχουμε μάθει να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Βλέποντας, μάλιστα, τους αγαπημένους μας ανθρώπους να το κάνουν χωρίς καμία δυσκολία, κλεινόμαστε ακόμη περισσότερο στον εαυτό μας.

Ας δούμε σε ποια ζώδια ανήκουν οι πιο «κλειστοί» άνθρωποι.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Εκφράζουν τα συναισθήματά τους μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Αν μπορέσουν να βρουν κάποια λύση – οποιαδήποτε λύση – για να το αποφύγουν, θα το κάνουν με μεγάλη τους χαρά. Συχνά, κλείνονται στον εαυτό τους διότι πιστεύουν πως κανείς δε θα μπορέσει να τους καταλάβει.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Θεωρούν πως τα συναισθήματα είναι για τους αδύναμους. Ο λόγος για τους Αιγόκερους, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τις σχετικές συζητήσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δυσανασχετούν, όταν θέλουμε να τους μιλήσουμε για όσα βρίσκονται στην ψυχή μας.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι αισθάνονται άβολα όταν έρχεται η ώρα να μιλήσουμε μαζί τους για συναισθήματα – τόσο για τα δικά μας, όσο και για τα δικά τους. Δείχνουν, όμως, με άλλους τρόπους όσα αισθάνονται για εμάς. Ο καθένας, άλλωστε, έχει διαφορετική «γλώσσα αγάπης».