ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα στην καραντίνα

Photo by @rw.studios on Unsplash

Ο κόσμος μας δέχεται επίθεση από έναν αόρατο εχθρό και εμείς ευχόμαστε να τελειώσει όλο αυτό σύντομα και όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα. Βρισκόμαστε σπίτι μας, απομονωμένοι και δυσκολευόμαστε να συνηθίσουμε στη νέα πραγματικότητα. Κάποιοι, όμως, απολαμβάνουν τη μοναξιά. Είναι εσωστρεφείς από τη φύση τους και βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους να περάσουν το διάστημα της καραντίνας.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου δεν αποζητούν την κοινωνική επιβεβαίωση και είναι χαρούμενοι όταν μένουν μόνοι, στο χώρο τους. Λατρεύουν τη σιωπή, χάνονται στις σκέψεις τους και ξέρουν πώς να περνούν καλά με μοναδική παρέα τον εαυτό τους.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι δε θέλουν να έχουν σχέσεις με τον έξω κόσμο. Παρότι λατρεύουν τις βόλτες, σιχαίνονται τις περιττές κοινωνικές επαφές. Ζουν στο δικό τους σύμπαν, αισθάνονται άνετα και είναι παραπάνω από συμβιβασμένοι με την ιδέα της απαγόρευσης μετακινήσεων. Βλέπουν ταινίες, κάνουν αλλαγές στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, ενώ δε βαριούνται με τίποτα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αν ένα πράγμα λατρεύουν οι Λέοντες, αυτό είναι το κρεβάτι τους. Όταν τους δίνεται η ευκαιρία, γίνονται τρομερά τεμπέληδες και έτσι αντιμετωπίζουν την καραντίνα: σαν μία δυνατότητα χαλάρωσης, φορώντας πιτζάμες και μαγειρεύοντας τα αγαπημένα τους φαγητά.