ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο ανέμελα ζώδια

Photo by Becca Tapert on Unsplash

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η ενήλικη ζωή δεν είναι εύκολη. Το άγχος κυριαρχεί, οι υποχρεώσεις είναι πολλές κι εμείς δεν ηρεμούμε ποτέ.

Αυτό δεν ισχύει για τα πέντε παρακάτω ζώδια. Ξέρουν ότι δε χρειάζεται να ανησυχούν για τα πάντα και δεν αφήνουν τα μικρά πράγματα να τους χαλούν το κέφι.

Αγαπημένη φράση τους;  «Don’t worry, be happy»!

Ας δούμε ποιοι είναι:

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες είναι ίσως οι πιο ξέγνοιαστοι του ζωδιακού κύκλου. Η λέξη ανησυχία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους και πάντα σκέφτονται θετικά. Αντί να επικεντρώνονται στις δυσκολίες, προσπαθούν να βρουν πώς θα πάρουν το καλύτερο που μπορούν από κάθε κατάσταση και είναι διαρκώς γεμάτοι ενθουσιασμό.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Έχουν ισχυρή δύναμη της θέλησης και δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να τα «χάσει». Είναι γεμάτοι ενθουσιασμό, ενέργεια και αισιοδοξία – πάντα μπορούμε να βασιζόμαστε πάνω τους για να χαμογελάσουμε!

Δίδυμος (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι έχουν, όπως γνωρίζουμε, δύο πλευρές: Η μία, είναι η σοβαρή. Η δεύτερη, είναι εκείνη που κυριαρχεί και τους επιτρέπει να χαλαρώνουν και να διαχειρίζονται με ψυχραιμία τις πιεστικές καταστάσεις. Αντιμετωπίζουν τα πάντα με χιούμορ και γι’ αυτό βγαίνουν νικητές.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είναι ισορροπημένοι και μπορούν να αντεπεξέρχονται με ευκολία στις μεγαλύτερες προκλήσεις. Δημιουργικοί και ευέλικτοι, οι Ιχθείς πάντα βρίσκουν τον τρόπο να ξεπερνούν τα εμπόδια που συναντούν. Αντί να ανησυχούν χωρίς λόγο, σηκώνουν ψηλά το κεφάλι και προχωρούν με χαμόγελο και αυτοπεποίθηση.