ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο εύστροφα ζώδια που πάντα μας ξαφνιάζουν

Photo by Candice Picard on Unsplash

Αντιδρούν αμέσως,  μας αιφνιδιάζουν και μας αποστομώνουν. Δεν είναι πως πράττουν δίχως να σκεφτούν – το αντίθετο, μάλιστα. Απλώς, μερικοί άνθρωποι το κάνουν σε κλάσματα του δευτερολέπτου! Αντί να ανησυχούν με όσα δεν μπορούν να κάνουν, επικεντρώνονται σ’ εκείνα που περνούν από το χέρι τους.

Ας δούμε σε ποια ζώδια ανήκουν:

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Είναι παρορμητικοί και εφευρετικοί. Οι Κριοί βρίσκουν αμέσως λύσεις στα προβλήματά τους και ξέρουν πώς να διαχειριστούν τις δύσκολες καταστάσεις. Δρουν έξυπνα κι αποτελεσματικά.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Δύο είναι αυτά που γνωρίζουμε για τους Τοξότες: Έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και την ικανότητα να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις. Σκέφτονται γρήγορα, πράττουν γρηγορότερα και είναι έτοιμοι για την επόμενη περιπέτεια. Είναι καλοί στον αυτοσχεδιασμό και δεν αφήνουν τίποτα να τους πάρει από κάτω.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Το μυαλό των Διδύμων κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τους λέμε το πρόβλημά μας κι έχουν τη λύση σε δευτερόλεπτα. Έχουν τις καλύτερες ιδέες και το ένστικτό τους, τους κρατά μακριά από κακοτοπιές.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Μπορεί να είναι αναποφάσιστοι, όμως έχουν έτοιμες ατάκες που μας αποστομώνουν. Οι Ζυγοί αναγνωρίζουν αμέσως το πρόβλημα, επικεντρώνονται στη λύση και έχουν, όσο γίνεται, τον έλεγχο της κατάστασης. Μπορούν να διαχειριστούν σχεδόν τα πάντα, χωρίς καν να προσπαθήσουν.