ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δε θα ησυχάσουν αν δεν φτάσουν στην καριέρα των ονείρων τους

Photo by Thought Catalog on Unsplash

Θεωρούν πως η επιτυχία είναι συνώνυμό τους. Δεν θα ησυχάσουν αν δε φτάσουν στους στόχους τους και καταγράφουν κάθε τους βήμα, ώστε να ξέρουν τι λειτουργεί και τι όχι. Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 4 ζώδια κοιμούνται και ξυπνούν με τη δουλειά τους στο μυαλό, είναι οι συνάδελφοι που από τη μία ζηλεύουμε και από την άλλη λυπόμαστε, επειδή δε βάζουν όρια μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου θέλουν να βγαίνουν πάντα νικητές. Ρισκάρουν τα πάντα για να κερδίσουν τους ανταγωνιστές τους, κοιμούνται λίγο κι εργάζονται πολύ. Στο τέλος της ημέρας, ξέρουν πως έκαναν ό, τι περνούσε από το χέρι τους για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους τους.

Παρθένος (22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

Οι τελειομανείς Παρθένοι είναι διαρκώς οργανωμένοι και παραγωγικοί. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και οι εργοδότες τους γνωρίζουν πως μπορούν να βασιστούν επάνω τους. Αν δεν κατακτήσουν την κορυφή, δε θα ηρεμήσουν ποτέ.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι δυσκολεύονται να καταλάβουν πού τελειώνει η δουλειά και πού ξεκινά ο ελεύθερος χρόνος – ειδικά κατά τη διάρκεια του lockdown. Η τηλεργασία τους απορροφά, τους αποξενώνει από τους γύρω τους κι οι ίδιοι είναι πανευτυχείς.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Αν βαλουν έναν επαγγελματικό στόχο, θα τον κατακτήσουν ο κόσμος να χαλάσει. Ο λόγος για τους Υδροχόους, οι οποίοι  δεν αφήνουν κανέναν και τίποτα να τους περιορίσει.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια που θα χρειαστεί να προσέξουν περισσότερο αυτήν την εβδομάδα

Ποιο είναι το ζώδιό σας στο Κινέζικο Ωροσκόπιο;

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση