ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που η λέξη “υπομονή”, τους είναι άγνωστη

Photo by Joshua Reddekopp on Unsplash

Η υπομονή είναι σημαντική αρετή και, όπως είναι φυσικό, δεν την έχουν όλοι. Ορισμένοι άνθρωποι θέλουν να έχουν ό, τι ζητήσουν, το λεπτό που θα το ζητήσουν και περιμένουν να είναι ολόσωστο. Δε δίνουν δεύτερες ευκαιρίες και συχνά ξεσπούν, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιό τους.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου δεν αντέχουν την αναμονή. Επιθετικοί, αποφασιστικοί και ανυπόμονοι, κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στο στόχο τους όσο νωρίτερα γίνεται.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί θέλουν μία ζωή με ισορροπία και αρμονία. Δεν αντέχουν τις συγκρούσεις και τις αντιπαραθέσεις, όμως συχνά γίνονται πιεστικοί. Ξέρουν τι θέλουν και περιμένουν να το καταλάβουμε χωρίς να το εξηγήσουν, ενώ η λέξη «αναμονή» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ενθουσιώδεις και προσηλωμένοι στο στόχο, οι Τοξότες επιμένουν μέχρι να εξαντληθούν. Προτιμούν μία σύντομη αλλά άμεση απόλαυση, παρά να περιμένουν και να επιβραβευθούν στο τέλος.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 21 Ιανουαρίου)

Από τους πιο ανυπόμονους του ζωδιακού κύκλου, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι Αιγόκεροι. Θέλουν όχι απλώς να είναι καλύτεροι, αλλά να ξεπερνούν κάθε ρεκόρ. Θεωρούν πως όλα πρέπει να γίνονται άμεσα και αποτελεσματικά.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι ισχυρότεροι επιχειρηματίες ανήκουν σε αυτά τα 4 ζώδια

Τα 4 ζώδια που θα πετύχουν επαγγελματικά

Αυτά ειναι τα ζώδια των εκατομμυριούχων

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση