ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θέλετε δίπλα σας στην καραντίνα

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Περνάμε δύσκολες μέρες. Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι είτε μόνοι, είτε με λίγους ακόμη ανθρώπους. Ό,τι από τα δύο κι αν ισχύει για εμάς, θέλουμε κοντά μας ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να μιλήσουμε χωρίς εντάσεις και, κυρίως, χωρίς να χάνουμε το ενδιαφέρον μας – ακόμα και από το τηλέφωνο.

Ποια ζώδια μπορούν να κρατούν μία συζήτηση για ώρες;

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι δυσκολεύονται να ανοιχτούν. Όταν όμως το κάνουν, γίνονται ασταμάτητοι. Είναι εύστροφοι και ετοιμόλογοι, έχουν πολλά ενδιαφέρονται και γνώσεις. Μία συζήτηση μαζί τους μπορεί να μας κάνει να δούμε τον κόσμο με διαφορετικά μάτια.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Λατρεύουν να κουβεντιάζουν και είναι γεμάτοι ενέργεια. Μαζί τους, ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα καθώς μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα. Επιπλέον, οι Δίδυμοι δε θα μας κρίνουν ό,τι κι αν πούμε.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Είναι κάπως εγωκεντρικοί, όμως η αυτοπεποίθηση που εκπέμπουν τους επιτρέπει να ταιριάζουν με όλους. Δημιουργικοί, εξωστρεφείς και αστείοι, οι Λέοντες θα μας κάνουν να περάσουμε καλά και να ξεχαστούμε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί, όμως είναι ειδικοί στο να μας κάνουν να ανοιχτούμε. Δε θα μας μιλούν εκείνοι, όμως εμείς δε θα μπορούμε να σταματήσουμε. Από τα ταξίδια και τη φιλοσοφία, μέχρι τα αγαπημένα μας φαγητά, θα μοιραστούμε τα πάντα μαζί τους. Από την πλευρά τους, οι Τοξότες θα συμβαδίσουν με όποιο θέμα κι αν επιλέξουμε.