ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια με τη μεγαλύτερη πειθαρχία

Photo by Candice Picard on Unsplash

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να έχουν απέναντί τους μία ολόκληρη σοκολάτα, αλλά να αντισταθούν στον πειρασμό να κόψουν έστω και ένα κομματάκι επειδή είναι σε δίαιτα. Σηκώνονται αμέσως όταν χτυπάει το ξυπνητήρι  και πηγαίνουν στο γυμναστήριο, ακόμα κι αν δεν έχουν καμία όρεξη να βγουν από τα σκεπάσματα.

Εκτός από τη δύναμη της θέλησης, κάποιοι έχουν και τα άστρα με το μέρος τους. Το ζώδιό τους ενισχύει την πειθαρχία τους και τους βοηθά να έχουν μία πιο ισορροπημένη ζωή.

Ποιοι είναι;

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Εργάζονται σκληρά, βάζουν στόχους  και τους πετυχαίνουν. Θέλουν να ξέρουν πως έχουν κάνει ό, τι περνούσε από το χέρι τους, πριν φύγουν από μία κατάσταση και ζουν για την επιτυχία. Οι Αιγόκεροι δε σταματούν να προχωρούν μπροστά με σταθερή ταχύτητα, ακόμα κι αν υπάρχουν πειρασμοί γύρω τους.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Είναι ιδανικοί στο να δημιουργούν υγιείς συνήθειες και επικεντρώνονται στα μικρά βήματα που χρειάζεται να κάνουν. Ο λόγος για τους Υδροχόους, οι οποίοι προπονούνται σωματικά και πνευματικά, για όσο χρειαστεί, μέχρι να πετύχουν τους στόχους τους. Πανέξυπνοι και δημιουργικοί, εάν δεν είχαν τόσο έντονο το στοιχείο της πειθαρχίας, θα χάνονταν στις σκέψεις τους.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα έχουν πάντα ένα plan B για όλες τις καταστάσεις. Έχουν την απάντηση για κάθε πειρασμό που θα έρθει στο δρόμο τους και είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση ότι δε θα ενδώσουν.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ένα από τα θετικά της τελειομανίας των Παρθένων, είναι ότι γνωρίζουν πολύ καλά τις δυνάμεις και τις αδυναμίες τους. Βάζουν μπροστά τη λογική και αντιμετωπίζουν τους πειρασμούς με επιχειρήματα, υπενθυμίζοντας στον εαυτό τους ποιοι είναι οι στόχοι τους. Λειτουργούν βάσει προγράμματος και δε χάνουν ποτέ.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικοί στο να αναγκάζουν τον εαυτό τους να προχωρήσει μπροστά. Ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είναι αήττητοι, οπότε συγχωρούν τον εαυτό τους για τις ατασθαλίες και συνεχίζουν απτόητοι.