ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που μας γοητεύουν χωρίς προσπάθεια

Photo by Roberto Nickson on Unsplash

Οι περισσότεροι έχουμε γνωρίσει ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα αμέσως, κάνουν τη συζήτηση να κυλάει αβίαστα και κάνουν το χώρο πιο λαμπερό, από τη στιγμή που εμφανίζονται. Η παρουσία τους  μας μαγνητίζει και θέλουμε να κάνουμε παρέα μαζί τους σε κάθε ευκαιρία.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Δεν αντέχουν το δράμα, είναι ανοιχτόμυαλοι και πάντα θετικοί. Ο λόγος για τους Τοξότες, οι οποίοι παραπονιούνται σπάνια  και βλέπουν τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Το χιούμορ και η καλή διάθεση τους κάνουν ιδιαίτερα γοητευτικούς, ενώ εμείς θέλουμε να συζητάμε μαζί τους για ώρες. Μας βοηθούν να σκεφτούμε διαφορετικά και μας φτιάχνουν το κέφι.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι πιο πιστοί φίλοι, οι πιο αφοσιωμένοι υπάλληλοι, οι πιο υποστηρικτικοί του ζωδιακού κύκλου. Φυσικά, αναφερόμαστε στους Ζυγούς που βλέπουν μόνο τα καλά των καταστάσεων, αφήνοντας τα αρνητικά στην άκρη. Δεν κρίνουν πριν εξετάσουν κάθε πλευρά της ιστορίας, είναι χαλαροί και ισορροπημένοι, αποτελώντας την καλύτερη παρέα.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Δε μας κατακρίνουν και πάντα καταφέρνουν να δουν την ενδιαφέρουσα πλευρά μας. Οι Υδροχόοι μας κάνουν να αισθανόμαστε αγαπητοί, ενώ μαζί τους δε φοβόμαστε να εκφραστούμε. Δε μας παρεξηγούν και κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να μας γνωρίσουν καλύτερα και να νιώσουμε ξεχωριστοί.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Έξυπνοι και αστείοι, οι Δίδυμοι είναι ειδικοί στην επικοινωνία και ξέρουν να μας ακούν. Δε μας πιέζουν, προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες και ξεχωρίζουν χάρη στον αυθορμητισμό τους. Μαζί τους, δε θα βαρεθούμε ποτέ.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Από τους πιο γοητευτικούς του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθείς είναι φιλικοί, ευγενικοί και δείχνουν κατανόηση. Εκφράζουν το ενδιαφέρον τους τόσο με λόγια, όσο και με πράξεις, ενώ κινούνται στο χώρο γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Μας εμπνέουν να γίνουμε πιο δημιουργικοί και να βγάλουμε προς τα έξω την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας!