ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που πάντα καταλαβαίνουν τα συναισθήματά μας

Photo by Kelsey Chance on Unsplash

Το να καταλαβαίνουμε τα συναισθήματα των άλλων, να τα επεξεργαζόμαστε και να μπαίνουμε, τελικά, στη θέση τους, είναι ιδιαίτερο προσόν. Οι περισσότεροι, νομίζουμε πως το έχουμε. Η αλήθεια, όμως, είναι πως μόνο ελάχιστοι το καταφέρνουν. Ανήκουν στα παρακάτω πέντε ζώδια.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είναι οι πιο εμπαθείς του ζωδιακού κύκλου. Δεν μπορούμε να τους κρύψουμε αυτά που νιώθουμε – τα καταλαβαίνουν πάντα. Γνωρίζουν πότε πονάμε, πότε χαιρόμαστε και πότε τρέμουμε από φόβο. Με ένα μας βλέμμα, τους λέμε τα πάντα. Γι’ αυτό και τους αισθανόμαστε τόσο κοντά μας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό, μπαίνουν στη θέση μας και μας καταλαβαίνουν. Επηρεάζονται πολύ από τα συναισθήματα των γύρω τους και προτιμούν να θυσιάσουν τη δική τους ψυχική ηρεμία, ώστε να διατηρήσουμε εμείς τη δική μας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Φαίνονται σκληροί, όμως δεν είναι. Ο λόγος για τους Σκορπιούς, οι οποίοι έχουν αυτό το απρόσιτο προσωπείο αλλά μας καταλαβαίνουν περισσότερο απ’ τον καθένα. Μας προστατεύουν, ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνουμε.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Είναι πολύ αναλυτικοί και πρακτικοί άνθρωποι, όμως έχουν ισχυρότατο ένστικτο. Αυτό τους κάνει να προσέχουν πράγματα που οι υπόλοιποι ίσως αγνοούμε. Χρησιμοποιούν την εμπάθειά τους ώστε να διατηρήσουν την αρμονία στις σχέσεις τους.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Διπλωματικοί, χαρισματικοί και κοινωνικά περίεργοι, οι Ζυγοί κάνουν πάντα βήματα για να έρθουν κοντά μας. Μπαίνουν στη θέση μας, βλέπουν τα πράγματα από την πλευρά μας και σπάνια μας κατακρίνουν. Αν δουν πως έχουν άδικο, το παραδέχονται κι αλλάζουν γνώμη. Γι’ αυτό, άλλωστε, τους θαυμάζουμε.