ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που ζουν την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Ζουν την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, λατρεύουν την περιπέτεια και δε μένουν ποτέ στάσιμοι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ατρόμητοι και πάντα, όταν βρισκόμαστε μαζί τους, έχουν να μας διηγηθούν τις καλύτερες ιστορίες.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Είναι γεννημένοι ηγέτες, δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Ανταγωνιστικοί και με το βλέμμα στη νίκη, δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους αυτό και θέλουν να φτάσουν εκεί που δεν έφτασε ποτέ κανείς. Δεν αφήνουν ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και πορεύονται με motto τους τη φράση «Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή».

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Δύο είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τους Λέοντες: Το θάρρος και  η θετική ενέργεια. Αντιλαμβάνονται πως οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν γιατί δεν πιστεύουν αρκετά στον εαυτό τους και δεν ακολουθούν τα όνειρά τους. Ατρόμητοι και αισιόδοξοι, η δίψα τους για το καινούριο δεν ικανοποιείται ποτέ.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου)

Πηγαίνουν παντού χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Ο λόγος για τους Τοξότες που λατρεύουν τα ταξίδια, τις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής και να σοκάρουν τους γύρω τους. Προτιμούν να πεθάνουν κάνοντας αυτό που αγαπούν, παρά να ζήσουν εκ του ασφαλούς.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι είναι οι επαναστάτες του ζωδιακού κύκλου. Δε διστάζουν να υψώσουν το ανάστημά τους όταν αισθάνονται αδικημένοι, είναι ιδεαλιστές και έχουν πάντα όρεξη να ανακαλύψουν νέα πράματα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Το θάρρος των Σκορπιών είναι η μεγαλύτερη αρετή τους. Παίρνουν δύναμη από τις δυσκολίες και παλεύουν σκληρότερα, υπερασπίζονται με πάθος τη γνώμη τους και προτιμούν να κάνουν λάθος, παρά να αναρωτιούνται τι θα γινόταν εάν είχαν πάρει πρωτοβουλίες.