ΖΩΔΙΑ

Tα κρυφά ταλέντα των ζωδίων

Photo by Sonnie Hiles on Unsplash

Όλοι μας έχουμε μέρες που απλώς τίποτα δεν πηγαίνει όπως θα έπρεπε. Αισθανόμαστε ασήμαντοι και απαισιόδοξοι.

Όμως καθένας έχει κάτι που τον κάνει ξεχωριστό – ακόμη κι αν δεν το βλέπει ο ίδιος. Αυτό πρέπει να φέρνουμε στο νου μας όταν θα έρχονται αυτές οι στιγμές.

Ας δούμε το κρυφό ταλέντο κάθε ζωδίου:

Κριός

Γεμάτοι ενέργεια, θάρρος και ένταση, παίρνουν αυτό που τους αξίζει και δε γυρίζουν πίσω. Ο λόγος για τους Κριούς. Γνωρίζουμε καλά πως, όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα, εκείνους θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να φτιάξουν τα πράγματα. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι ιδανικοί ηγέτες. Ξέρουν πώς να επιβάλλονται.

Ταύρος

Είναι οι «μάγοι» των πέντε αισθήσεων. Όταν οι Ταύροι μπαίνουν στην κουζίνα, είναι σίγουρο πως ό,τι κι αν αποφασίσουν να μαγειρέψουν, θα είναι εκπληκτικό. Κάθε πιάτο τους είναι κομψό, γεμάτο δημιουργικότητα. Είναι οι μελλοντικοί νικητές του Master Chef!

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι έχουν λέγειν. Εκφράζονται με ακρίβεια, τα λόγια τους δεν παρεξηγούνται. Είναι ιδανικοί ομιλητές και συγγραφείς, ενώ ο τρόπος που μιλούν μας μαγνητίζει.

Καρκίνος 

Οι Καρκίνοι έχουν την ακατανίκητη επιθυμία να μας βοηθήσουν. Είναι γεννημένοι γονείς και, όσοι το αποφασίζουν, διαπρέπουν στο χώρο της ψυχολογίας. Δίνουν τις καλύτερες συμβουλές και, όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, στρεφόμαστε σ’ εκείνους για μερικά λόγια παρηγοριάς.

Λέων

Το πεπρωμένο τους βρίσκεται στη σκηνή – θεατρική, μουσική, οποιαδήποτε. Οι Λέοντες είναι γεννημένοι performers. Λατρεύουν να είναι στο επίκεντρο και μας εμπνέουν. Μας κάνουν να αισθανόμαστε πως όλα είναι δυνατά.

Παρθένος

Δίνουν πάντα το 110% και δε δέχονται την αποτυχία. Η υπομονή και αφοσίωση των Παρθένων είναι που τους κάνουν ξεχωριστούς. Σχεδιάζουν την παραμικρή λεπτομέρεια και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Ζυγός

Η ικανότητα των Ζυγών να παραμένουν αντικειμενικοί και να ακούν κάθε πλευρά της ιστορίας, πριν κρίνουν καταστάσεις, είναι αξιοζήλευτη. Έχουν, έπειτα, εξαιρετική πειθώ και είναι ειδικοί στις διαπραγματεύσεις. Motto τους, η φράση «δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο».

Σκορπιός

Θα μπορούσαμε να τους αποκαλέσουμε τα μέντιουμ του ζωδιακού κύκλου. Το ένστικτο των Σκορπιών βγαίνει σχεδόν πάντα αληθινό και η διαίσθησή τους είναι αυτή που τους οδηγεί. Βλέπουν την πραγματική πλευρά των ανθρώπων από την αρχή και δεν τους ξεγελάει κανείς.

Τοξότης

Όταν μπαίνουν σ’ ένα χώρο, αυτός γίνεται αμέσως πιο φωτεινός. Μπορούν να μας κάνουν να περάσουμε καλά ακόμη και στις πιο βαρετές μας μέρες, ενώ όλοι τους θέλουν για φίλους. Ο λόγος για τους Τοξότες, που βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερό μας εαυτό – γι’ αυτό και τους αγαπάμε.

Αιγόκερως

Η εργασιακή τους ηθική είναι αξιοζήλευτη. Οι Αιγόκεροι κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους  και δε σταματούν, εάν δε νικήσουν. Είναι ικανοί να καταφέρουν τα πάντα, όταν το θέλουν. Δεν αποσπώνται από απολαύσεις της στιγμής και έχουν τα μάτια τους στραμμένα στην κορυφή.

Υδροχόος

Δεν τους νοιάζει τι πιστεύει ο κόσμος, δεν τους ενδιαφέρουν τα κοινωνικά πρότυπα και είναι πάντα ο εαυτός τους. Οι Υδροχόοι είναι πρωταθλητές και συνήθως η ήρεμη δύναμη. Επαναστατούν όποτε χρειάζεται και με τη στάση τους μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Ιχθύς

Η φαντασία τους μας ταξιδεύει σε μαγικούς κόσμους, όπου όλα είναι πιθανά. Οι ιδέες των Ιχθύων γεμίζουν τη ζωή μας χρώμα, κάτι που τους κάνει γεννημένους καλλιτέχνες. Τα αριστουργήματα που μπορούν να δημιουργήσουν,  σίγουρα θα μας ανατριχιάσουν.