ΖΩΔΙΑ

Τα πιο εξωστρεφή ζώδια που λατρεύουν την προσοχή

Photo by Canva Studio from Pexels

Τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο, είναι κοινωνικοί και η ψυχή της παρέας. Αστείοι, ετοιμόλογοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ξεκινούν τις καλύτερες συζητήσεις και έχουν πάντα έτοιμα θέματα στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Ο λόγος για τους εξωστρεφείς του ζωδιακού κύκλου, που μερικές φορές ίσως και να ζηλεύουμε.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Περπατούν με το κεφάλι ψηλά, είναι σαν σταρ και συγκεντρώνουν όλα τα  βλέμματα. Δεν το προσπαθούν, όμως. Αποτελούν μόνιμο θέμα θετικού σχολιασμού, όσον αφορά στις κοινωνικές τους ικανότητες και τη θετική αύρα που τους περιβάλλει.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Εξωστρεφείς, κοινωνικοί, εξαιρετικοί ομιλητές: Οι χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν απόλυτα στους Διδύμους. Διηγούνται τις καλύτερες ιστορίες και παίρνουν την προσοχή που τους αξίζει.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τα λόγια είναι περιττά. Οι Λέοντες κυριαρχούν στο χώρο, χειρίζονται με μαεστρία πρόσωπα και καταστάσεις ενώ δεν μπορούμε με τίποτα να τους αγνοήσουμε. Μάλιστα, εάν δε δίνουμε την προσοχή που απαιτούν, κάνουν τα πάντα για να την πάρουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Είναι ευαίσθητοι, ρομαντικοί και σίγουροι για τον εαυτό τους. Παίρνουν ό,τι θέλουν, όποτε το θέλουν – ιδιαίτερα όταν πρόκειται για προσοχή. Γελαστοί και ομιλητικοί, μας γοητεύουν από το πρώτο λεπτό.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η ζωή τους φαντάζει ονειρική, λατρεύουν την περιπέτεια και είναι ειδικοί στις δημόσιες σχέσεις. Οι Τοξότες αποτελούν ήρεμη δύναμη, όμως είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και τους αρέσει να περιβάλλονται από ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια όρεξη για ζωή.