ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν αντέχουν τη μακρόχρονη δέσμευση

Photo by Juri Gianfrancesco on Unsplash

Δεν είναι εύκολο να αφοσιωθούμε σε κάτι – ή κάποιον – για καιρό.  Αυτό, βέβαια, είναι καθαρά υποκειμενικό. Σε κάποιους αρέσει η σταθερότητα, ενώ άλλοι δεν την αντέχουν ποτέ. Υπάρχουν εκείνοι, μάλιστα, που και μόνο η σκέψη του να μείνουν στην ίδια εταιρεία, στην ίδια σχέση, στην ίδια γειτονιά για όλη τους τη ζωή, μοιάζει με εφιάλτη.

Καθένας μας, φυσικά, έχει διαφορετικά την έννοια της δέσμευσης στο μυαλό του. Οι παρακάτω τρεις, όμως, δε γίνεται να παραμείνουν σε μία κατάσταση για καιρό.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου προσπαθούν να γνωρίζουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, να αποκτήσουν όσο περισσότερες εμπειρίες αντέχουν. Δύσκολα θα πάρουν την απόφαση για μία μεγάλη και σημαντική δέσμευση, προτιμούν τις εφήμερες διασκεδάσεις.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο. Χειρότερος φόβος τους, να μείνουν στάσιμοι. Κι αυτό σημαίνει πως δε θα συμβιβαστούν με καταστάσεις που ίσως δεν τους ταιριάζουν απόλυτα, προκειμένου να μείνουν μόνοι.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες είναι ανεξάρτητοι, γεννημένοι ηγέτες. Θέλουν να περνάει πάντα το δικό τους, ποτέ δεν κάνουν πίσω. Αυτός είναι και ο λόγος που δε μένουν με τον ίδιο σύντροφο και τους ίδιους φίλους για καιρό: Εκείνοι θέλουν, οι άλλοι δεν αντέχουν την παράξενη φύση τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανότερο να προκαλέσουν τσακωμό σε οικογενειακό τραπέζι

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

H self-care ρουτίνα που πρέπει να υιοθετήσετε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση