Τι χόμπι να ξεκινήσετε στην καραντίνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας | Portraits
ΖΩΔΙΑ

Τι χόμπι να ξεκινήσετε στην καραντίνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Photo by Ava Sol on Unsplash

Σε κανέναν δεν αρέσει να περνάει όλη την ημέρα σπίτι, χωρίς να κάνει τίποτα. Έχουμε δει όλες τις ταινίες, έχουμε διαβάσει όλα μας τα βιβλία. Τι μπορούμε να κάνουμε, όμως, για να περάσουμε δημιουργικά το χρόνο μας;

Τα άστρα έχουν την απάντηση!

Κριός

Οι αποφασιστικοί και δραστήριοι Κριοί δεν έχουν παρά να στραφούν στη γυμναστική – όχι οποιοδήποτε είδος, όμως. Η Zumba θα τους ταιριάξει ιδανικά, καθώς όχι μόνο θα κουραστούν σωματικά, αλλά θα γελάσουν με την ψυχή τους.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι αλτρουιστές, κουράζονται να ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους. Ξεκινώντας να ασχολούνται με την κηπουρική, θα ηρεμήσουν. Θα φροντίσουν τα φυτά τους και θα γεμίσουν ευχαρίστηση.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι μαθαίνουν εύκολα και πλήττουν δύσκολα. Η εκμάθηση μίας νέας γλώσσας θα ικανοποιήσει την εκ φύσεως περιέργειά τους, ενώ θα διευρύνει και τους ορίζοντές τους.

Καρκίνος

Οι δημιουργικοί Καρκίνοι δεν έχουν παρά να πάρουν στο χέρι το smartphone ή τη φωτογραφική τους μηχανή και να απαθανατίσουν οτιδήποτε τους εμπνέει. Μπορούν να φωτογραφίσουν το σπίτι, το κατοικίδιο, το σύντροφό τους… Όλα έχουν τη δική τους ομορφιά.

Λέων

Οι Λέοντες γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν. Να βγάλουν προς τα έξω τη Μόνικα Γκέλερ που κρύβουν στην ψυχή τους και να οργανώσουν από το μηδέν ολόκληρο το σπίτι, τις ντουλάπες και τα ντουλάπια τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι ντροπαλοί και εργασιομανείς. Κάνουν τα πάντα τέλεια, οπότε ας μπουν στην κουζίνα κι ας φτιάξουν τα ωραιότερα γλυκά που μπορούν!

Ζυγός

Οι αρμονικοί του ζωδιακού κύκλου μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο από το σπίτι τους. Χρησιμοποιώντας τις διαδικτυακές τους πλατφόρμες, όπως τα social media, μπορούν να ευαισθητοποιήσουν τους ακολούθους τους για τα προβλήματα που υπάρχουν στη γη – από την κλιματική αλλαγή μέχρι τα αδέσποτα της γειτονιάς.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θα κάνουν τη μετακίνηση «6» τον νέο καλύτερο φίλο τους. Οι βόλτες για δυναμικό περπάτημα στην πόλη ή στην φύση θα τους βοηθήσουν να εκτονωθούν και να επιστρέψουν σπίτι γεμάτοι όρεξη για ζωή.

Τοξότης

Μπορεί να ανήκουν σε ζώδιο της φωτιάς, όμως οι Τοξότες έχουν ανάγκη από εσωτερική γαλήνη. Ο διαλογισμός και η γιόγκα θα τους βοηθήσουν να τη βρουν.

Αιγόκερως

Οι πειθαρχημένοι Αιγόκεροι αγαπούν την τέχνη. Είτε επιλέξουν να δημιουργήσουν τα δικά τους ρούχα, είτε κατασκευάσουν κοσμήματα, είτε προσπαθήσουν να φτιάξουν έπιπλα, θα νιώσουν αυτόνομοι και ικανοποιημένοι.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι καλό είναι να ξεκινήσουν να διαβάζουν για τα άστρα. Η περιέργειά τους θα ικανοποιηθεί και θα βγουν από το lockdown σοφότεροι.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς αγαπούν τη μοναξιά. Τους αρέσει να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους, να οργανώνουν τις σκέψεις τους. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, λοιπόν, από την εκμάθηση ενός νέου μουσικού οργάνου. Θα τους ηρεμήσει και θα τους βοηθήσει να εκφράσουν μία άγνωστη, ίσως, πλευρά του χαρακτήρα τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

Ποιο είναι το ζώδιό σας στο Κινέζικο Ωροσκόπιο;

Τα 3 ζώδια που πάντα μας κάνουν να νιώθουμε ξεχωριστοί

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση