ΖΩΔΙΑ

Τι είναι αυτό που σας αγχώνει, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Photo by Can Şerefoğlu on Unsplash

Όλοι αγχωνόμαστε. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, όμως η ψυχική μας κατάσταση δεν είναι πάντα καλή. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα και η σκέψη τους σχεδόν μας προκαλεί πανικό.

Τι είναι αυτό που προκαλεί στρες σε κάθε ζώδιο;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου θεωρούν πως είναι καλύτεροι σε όλα και συχνά αναλαμβάνουν περισσότερα από όσα μπορούν να διαχειριστούν. Αγχώνονται όταν βλέπουν πως δεν μπορούν να πάρουν αποφάσεις κι όταν περιτριγυρίζονται από ανθρώπους που δεν εμπιστεύονται.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι δεν είναι ανεξάρτητοι κι εμπιστεύονται τον καθένα. Όταν αγχώνονται, αρνούνται να ρίξουν τους ρυθμούς τους και το στρες εκδηλώνεται σωματικά. Αυτό που τους αγχώνει, είναι το ίδιο το άγχος. Δεν μπορούν να δεχθούν ότι δεν έχουν τον έλεγχο της κατάστασης.

 Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι αρκετά ψύχραιμοι. Έξυπνοι κι εργατικοί, δεν αφήνουν την εργασία ή τις προσωπικές τους σχέσεις να κυριεύσουν τη ζωή τους. Αυτό που τους ξεπερνά, όμως, είναι ό, τι έχει σχέση με το βάρος τους.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

«Κι αν;». Αυτή η φράση τριγυρίζει στο μυαλό των Διδύμων και τους κρατά πίσω. Φοβούνται να κυνηγήσουν τους στόχους τους διότι έχουν πάντα στο μυαλό τους το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες θέλουν να είναι οι πρωταγωνιστές κάθε κατάστασης. Γνωρίζουν πως είναι ικανοί για όλα και δεν αντέχουν να μην αναγνωρίζεται η αξία τους. Αυτό που τους αγχώνει, είναι το ενδεχόμενο να περάσουν απαρατήρητοι.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς και τα συναισθήματά τους ανοργάνωτα. Μπορεί να αγχωθούν με το παραμικρό και να ξεσπάσουν σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Η προσωπικότητα των Ζυγών δεν τους επιτρέπει να ανησυχήσουν πολύ για λεπτομέρειες. Επικεντρώνονται στα σημαντικά ζητήματα της ζωής και προσπαθούν να είναι ισορροπημένοι. Όταν όμως βλέπουν πως η αρμονία γύρω τους διαταράσσεται, πανικοβάλλονται.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί φοβούνται την προδοσία. Το ενδεχόμενο να αποδειχθεί πως κακώς εμπιστεύθηκαν κάποιον κοντινό τους άνθρωπο, αρκεί για να τους κρατήσει ξύπνιους τα βράδια.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες βλέπουν μακριά και δε μένουν σε λεπτομέρειες. Αισθάνονται, όμως, παγιδευμένοι όταν αναγκάζονται να συγκεντρωθούν για εργασίες που δεν τους αρέσουν. Θέλουν να είναι ελεύθεροι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι εργάζονται τόσο που συχνά χάνουν την αίσθηση της πραγματικότητας. Αυτό ακριβώς τους αγχώνει: Πως εξαιτίας της δουλειάς τους, θα χάσουν σημαντικές στιγμές με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Παρορμητικοί και με εμπάθεια, οι Υδροχόοι καταλαβαίνουν τα συναισθήματα όλων. Βλέπουν αμέσως ποιος υποφέρει από άγχος και κάνουν ό, τι μπορούν για να τον βοηθήσουν. Αυτό τους γεμίζει με αρνητικές σκέψεις και τους προκαλεί στρες που συχνά δεν εκδηλώνεται.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς επιλέγουν να πιέζονται για να είναι οι γύρω τους ευχαριστημένοι. Δε γνωρίζουν να λένε «όχι» και μόνοι τους μπαίνουν σε καταστάσεις που τους αγχώνουν.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια που πάντα καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν

Τα ζώδια που τρέμουν στη σκέψη μιας δεύτερης καραντίνας

Ποιο είναι το ζώδιό σας στο Κινέζικο Ωροσκόπιο;

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση