ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 17/03/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

ζώδια
Photo by Autri Taheri on Unsplash

Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής οδηγεί τα βήματά σας.

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Από ένα σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας μέχρι ένα υλικό ζήτημα.

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να είστε το άτομο άξιο εμπιστοσύνης, ότι και εάν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. Εκείνος που μπορεί να υπολογίζει κάποιος.

Δίδυμοι

Καλή ημέρα να σκεφτείτε τα πράγματα με περισσότερη αντικειμενικότητα. Ευκαιρία δίνεται να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας.

Καρκίνος

Ο ανταγωνισμός σας απασχολεί σήμερα με κάποιον τρόπο. Είτε πρόκειται για ένα προσωπικό σας θέμα είτε σε επαγγελματικό επίπεδο έχετε το πλεονέκτημα.

Λέων

Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν το στοιχείο της ανεξαρτησίας. Η αυτονομία σας και ο τρόπος που θα την πετύχετε είναι στην πρώτη γραμμή για εσάς σήμερα.

Παρθένος

Ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τους προβληματισμούς που έχετε, σήμερα, είναι μια καλή ημέρα για να μπουν τα πράγματα σε μια σωστή σειρά.

Ζυγός

Θέματα αξιών ή υλικά ζητήματα έρχονται σήμερα στην επιφάνεια προς διερεύνηση. Κρατήστε τις ισορροπίες όπου είναι απαραίτητο αλλά σταθείτε κυρίως σε αυτό που νιώθετε μέσα στην καρδιά σας.

Σκορπιός

Η σιγουριά για τις δράσεις σας είναι πολύτιμη αυτή την στιγμή. Με αντικειμενικότητα και σταθερότητα προχωρήστε τα βήματά σας.

Τοξότης

Η λογική και η αντικειμενική στάση είναι τα κλειδιά για εσάς, σχετικά με ένα δίλλημα το οποίο έχετε ήδη βρεθεί ή θα βρεθείτε άμεσα, για να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αιγόκερως

Η δύναμή και η ισχύ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας, τα οποία χρησιμοποιώντας τα μπορείτε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Υδροχόος

Προσωπικά θέματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα. Κρατήστε αντικειμενική στάση και όλα θα μπουν σε σειρά.

Ιχθύες

Αλλαγές ευνοϊκές έρχονται εάν εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας σήμερα με συγκεκριμένους ανθρώπους με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για τις πιο ξεχωριστές ειδήσεις