ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 2/05/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

ζώδια
Photo by Jackson David on Unsplash

Ελπίδα, Αδελφοσύνη, Αισιοδοξία και Δύναμη!

Κριός

Σήμερα αφήστε τον καλύτερό σας εαυτό να αναδυθεί, προσφέροντας την αγάπη, την φροντίδα και την ζεστασιά σας στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

Ταύρος

Η ανταμοιβή δεν αργεί να έρθει, απεναντίας νιώθετε καλά και είστε ευχαριστημένη/ος με το αποτέλεσμα που παράγετε. Σήμερα νιώστε χαρά από τους γύρω σας.

Δίδυμοι

Σήμερα παραμερίστε ότι δεν έχετε καταφέρει ακόμη και εστιάστε στις επιτεύξεις σας και στην αγάπη που λαμβάνετε από τους ανθρώπους γύρω σας.

Καρκίνος

Η αίσθηση πληρότητας μέσα στην οικογένεια σας είναι το σημαντικότερο όχι μόνο για εσάς αλλά και για τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Λέων

Σήμερα πάρτε χαρά ακόμη και από μικρές χειρονομίες των ανθρώπων που είναι κοντά σας και σας δείχνουν την αγάπη τους.

Παρθένος

Καλή ημέρα για εσάς και θα περάσετε όμορφα ότι και αν έχετε αποφασίσει να κάνετε. Δημιουργική ημέρα σε πολλά επίπεδα.

Ζυγός

Σήμερα χαλαρώστε στην συντροφιά και την αγκαλιά των αγαπημένων σας ανθρώπων. Είναι σημαντικό για την ψυχική σας κυρίως ισορροπία.

Σκορπιός

Εστιάστε σε ότι θετικό συμβαίνει αυτή την στιγμή και νιώστε χαρά ακόμη και από μικρά πράγματα. Σήμερα θα έχετε μια καλή επικοινωνία.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να σταθείτε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Θα πάρετε χαρά μέσα από κινήσεις οι οποίες θα ανεβάζουν την αυτοεκτίμησή σας.

Αιγόκερως

Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και μπορείτε να υπολογίζετε στην βοήθειά τους. Είναι σημαντικό να νιώσετε χαλαρά και οικεία με τους ανθρώπους γύρω σας.

Υδροχόος

Η βοήθεια που μπορείτε να πάρετε από τους ανθρώπους γύρω σας είναι πολύτιμη και θα πρέπει να νιώθετε χαρά για την ύπαρξή τους. Εστιάστε σε ότι θα σας δώσει χαρά σήμερα.

Ιχθύες

Άνθρωποι είναι κοντά σας πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, να σας στηρίξουν και να σας δώσουν χαρά. Κινήσεις πολύτιμες και μοναδικές στην ζωή σας.